Grand Theft Auto VI
Ja stvarno mislim da neće bit samo Vice City. U traileru ima nekoliko teretnih brodova, moraju ići negdje
Jel se to samo meni čini da ima kriminalno malo pregleda. 90ak tisuća u 40 minuta.
Valjda je do yt i njihovog refreshanja broja pregleda. Nema šanse da je manje od 100 000 ljudi vidjelo ovo
Ima 2 milijuna lajkova video tako da im broj pogleda definitivno šteka.
Trailer je pusten prije jer je leak izasao prije nekoliko sati, ljudi nisu ocekivali trailer zato nema puno pregleda.
arthurmorgan482 Jel se to samo meni čini da ima kriminalno malo pregleda. 90ak tisuća u 40 minuta.
To je zato što su pustili trailer 15 sati ranije bez najave.
Ma znam da zbog iznenadnog izlaska ljudi ni nemaju pojma ali valjda samo šteka broj pregleda. S obzirom na broj lajkova prije i nakon izlaska rekao bih ipak cca 1 milja. Moglo bi to lako 30 milki prebaciti u prva 24 sata
E, sada… Trailer 2 na Game Awards
Sad kad krenu one krive analize trailera
arthurmorgan482 u par minuta nakon ponoći kad sam gledao imao je oko pola milijuna lajkova. Znači najmanje 1,7 milijuna, a vjerojatno 5-10+ u ovom trenutku. YT to uvijek krivo broji na početku. Ali ionako nebitno
Brijac bit će svega
Tko god da je u Rockstaru zaslužan za odabir glazbe za GTA serijal, zaslužuje nagradu za životno djelo!
- Uređivano
Prerano tj prekasno je za analizu ali mi je jedna stvar odmah zapela za oko
Izgleda da bi društvene mreže mogle igrati neku ulogu u igrici. Ima valjda 5-6 kadrova koji su kao livestream na društvenim mrežama. To bi mogla biti zanimljiva mehanika
Nadam se da će ubaciti i Aleksandru Prijović!
- Uređivano
Tko je ta?
To ce vjerovatno biti jako bitna komponenta za online, da se zadovolji new-age skupina koja je najbrojnija, bez obzira sto je to Gta, trendovi su snazniji i prodaju igre.
- mi je kao simulacija. Odjednom koristim Euro i gledam GTA6 trailer. Strašno