- Uređivano
Billsi su ekipa koja je u Superbowl winning "windowu" od prošle godine pa vjerovatno sve do 2024.
Allen je totalna zvijer, ali ekipa kao ekipa nema nekih slabosti. Osim kada su Chiefsi na drugoj strani.
Billsi su ekipa koja je u Superbowl winning "windowu" od prošle godine pa vjerovatno sve do 2024.
Allen je totalna zvijer, ali ekipa kao ekipa nema nekih slabosti. Osim kada su Chiefsi na drugoj strani.
Taj AFC će biti baš makljaža. Po meni 3 najbolje momčadi su tamo - Chiefsi, Billsi i Ravensi. Chiefsi su igrali 4 godine za redom AFC finale i nikad ih ne možeš otpisati. Imaju možda i najboljeg QB-a lige, kao i TE. Otišao im je Hill, ali imaju oni tih brzanaca poput Hardmana za nadoknadit Hilla. A i nemojmo zaboraviti da su Chiefsi zadnje 2 godine izbacili Billse u bitnim playoff utakmicama. Očito su im rak rana. Billsi ne treba previše pričati, fantastična momčad. A danas smo doznali da se Action Jackson i Ravensi nisu dogovorili oko ugovora (pretpostavljam da je Lamar htio ugovor kao Rodgers od 50 milijuna godišnje i to zagarantiran sve, a Ravensi su kvalitetno vođena franšiza koja neće pristati na tako suludu cifru), tako da Jackson igra za ugovor. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li 2023. biti u Ravensima. No siguran sam da će imati odličnu sezonu. Ostatak momčadi je na razini, a i imaju najboljeg kickera svih vremena koji će ti donijeti pobjedu ili dvije po sezoni. Doslovno mi dođe žao što su sve te ekipe u AFC-u. NFC je isto jako izjednačen, rekao bih da su tu najbolji Bucsi, Packersi, Ramsi i 49ersi, ali mrvicu ispod ove 3 ekipe iz AFC-a. Više bi ih stavio na razinu Chargersa ili Brownsa sa Watsonom.
Svake godine se radujem novoj sezoni, pa tako i ove. Baš me zanima prvi tjedan da vidimo kako tko otprilike stoji.
NFL sunday
24 sekunde do poluvremena, Miami ima 4&7 na 42 yarda i Patriotsi im dopuste TD. 17:0 na poluvremenu.
Bearsi popili towel penalty
Burrow tri INT-a
A u gledalistu zajedno Tyson i Kraft NFL i da hoce ne moze biti dosadan.
Wentz skoro pa savršen prvo pol, pa ujebe sve u nastavku. Commandersi
Patriotsi jako losi, Dolphinsi me iskreno nisu odusevili. O Jetsima je zabranjeno pricati, kako bi Ivkovic rekao. Billsi AFC East bi bez problema trebali rijesiti sa 6-0.
Sad se bacam na Wentz vs Lawrence, to se cini najzanimljivijim.
Prvo poluvrijeme prvog kola i već su me ispizdili. Koliko usranih grešaka, osnove osnova su problem. Izgledaju ko amateri.
Ne znam ni što treneri rade, imaš najboljeg kornera lige konačno zdravog, hoćeš ga staviti na Jeffersona? Naravno da ne.
Evo upravo 17-0 lol
Smiješna je obrana
Mislim ovo je čisti coaching malpractice
Top 2 najbolji receiver lige i nikoga oko njega 20 yardi. Jebem ti zonsku obranu u dupe
Koga najviše sprdaju Ivković i Bulić (ako gledaš na SK)?
Ja sam uspio naći stream Cardinalsa i Chiefsa koji Mihaljević prenosi. Chiefsi bez nekih većih problema 23-7, a još im se i kicker ozlijedio, ali sa jednom nogom takoreći pogađa FG-ove sa 54 yardi.
Ne gledam, imam gamepass
Otisao spavat pa nisam gledao SNF, ali vidim po rezultatu da u Jerry Worldu nije bilo lijepo za domacine.
EDIT: Tek sad vidim da se Dak ozlijedio i da ce propustiti barem nekoliko tjedana. To je vise manje gotova sezona za Cowboyse.
Dovršio upravo highlightse između Bengalsa i Steelersa. Kakva luda utakmica puna preokreta, turnovera, promašenih FG-a/extra pointa te clutch momenata. Baš jedna od onih koju pokažeš nekome da se zaljubi u sport.
Pogledao sam 3 utakmice uživo, a ostalih 13 preko highlightsa, pa možda nije najreprezentativnije mišljenje, ali Chiefsi i Billsi izgledaju najbolje. Chiefsi možda nisu više momčad koja može u 30 sekundi i 2 bacanja preći 75 yardi, ali baš temeljito svaki napad igraju. Raznovrsno isto. Sa lakoćom su igrali, a Cardinalsi nisu baš bezazleni. Mahomes 360 yardi i 5 TD-a. Ravensi su igrali protiv Jetsa, to ne vrijedi, vidjet ćemo ih tokom sezone kako će igrati. Vikingsi su mi isto izgledali jako dobro, Jefferson je brutalan, no to je možda više do toga što su Packersi igrali loše. @ThomasAAnderson će više znati o tome.
Broncosi su imali 2 fumblea na yardu od end zone i onda pokušali zabiti FG sa 64 yarda umjesto da su išli na 4&5 sa 3 timeouta i preko minutom do kraja. Pa doveo si Wilsona radi ovakvih stvari.
Dosta utakmica je bilo na zadnju loptu, dosta ih je i bilo gdje je s lakoćom pobijeđeno, ali vidi se da tu ima kašljucanja (Bucs, Eagles, Dolphins, Chargers), ali i dosta iznenađenja. Već za TNF imamo poslasticu između Chiefsa i Chargersa.
Ramsey je odličan igrač, ali uvijek je bio smeće od osobe