Podsjetnik da večeras/rano ujutro u 2 počinje LUDILO NFL-a.
Odmah u prvom kolu, prva utakmica Ramsi vs Billsi.
Jedva jebeno čekam.
Podsjetnik da večeras/rano ujutro u 2 počinje LUDILO NFL-a.
Odmah u prvom kolu, prva utakmica Ramsi vs Billsi.
Jedva jebeno čekam.
Kava se popila, više mi se ne spava. Sad se samo čeka utakmica. Šteta što nisu stavili First Down epizodu na YT da pogledam kao uvertiru u sezonu, ali nema veze.
EDIT: Btw, Billsi otvaraju pobjedom uz 3 TD dodavanja Allena.
Kakvom lakocom igraju Billsi. Savrsen 1. napad, bez ikakvog stucanja. I run i pass igra. A znamo kakvu obranu imaju Ramsi.
EDIT: Kakav interception hah, hvatac smirio loptu i takoreci je predao u ruke protivniku.
EDIT 2: Proslo malo vise od cetvrtine, vec 3 turnovera. Allen odlicno izgleda, moglo je to biti barem 2 TD razlike da mu neki suigraci nemaju toliko nesigurne ruke.
Brutalni su Billsi. Trebalo je to biti i uvjerljivije, a ovako je bila razbijačina.
zontra Billsi otvaraju pobjedom uz 3 TD dodavanja Allena
Sve sam rekao
Ali da, Billsi odlično izgledaju. Baš tečan napad. A još su imali i 4 turnovera. Što će tek biti kad to riješe. Nisu bezveze najveći favoriti za Super Bowl ove sezone. I 3rd down uspješnost im je bila fenomenalna, čak 9/10. Allen je sigurno jedan od favorita za MVP. S druge strane Stafford nije baš dobro izgledao, čak 3 INT, od kojih su 2 čisto njegova krivica, a i ono dodavanje za Kuppa je bila prejako pa je i tu djelomično kriv. Obrana Billsa osim nešto u 2. četvrtini kao da je uvijek imala odgovor za njihov napad. Čak 7 sackova. Von Miller fantastično krenuo, a ofenzivna linija će se definitivno morati poboljšati. Nije baš obečavajuće za branitelje naslova, ali još je prerano za neku veću zabrinutost.
I još jedna zanimljivost, ovo je prvi puta u karijeri da McVay ima negativan omjer pobjeda-poraza u jednom trenutku regularne sezone.
Ako ne bude ozljeda cini mi se da bi billsi mogli pocet komplekse nabijat drugim ekipama
Billsi su ekipa koja je u Superbowl winning "windowu" od prošle godine pa vjerovatno sve do 2024.
Allen je totalna zvijer, ali ekipa kao ekipa nema nekih slabosti. Osim kada su Chiefsi na drugoj strani.
Taj AFC će biti baš makljaža. Po meni 3 najbolje momčadi su tamo - Chiefsi, Billsi i Ravensi. Chiefsi su igrali 4 godine za redom AFC finale i nikad ih ne možeš otpisati. Imaju možda i najboljeg QB-a lige, kao i TE. Otišao im je Hill, ali imaju oni tih brzanaca poput Hardmana za nadoknadit Hilla. A i nemojmo zaboraviti da su Chiefsi zadnje 2 godine izbacili Billse u bitnim playoff utakmicama. Očito su im rak rana. Billsi ne treba previše pričati, fantastična momčad. A danas smo doznali da se Action Jackson i Ravensi nisu dogovorili oko ugovora (pretpostavljam da je Lamar htio ugovor kao Rodgers od 50 milijuna godišnje i to zagarantiran sve, a Ravensi su kvalitetno vođena franšiza koja neće pristati na tako suludu cifru), tako da Jackson igra za ugovor. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li 2023. biti u Ravensima. No siguran sam da će imati odličnu sezonu. Ostatak momčadi je na razini, a i imaju najboljeg kickera svih vremena koji će ti donijeti pobjedu ili dvije po sezoni. Doslovno mi dođe žao što su sve te ekipe u AFC-u. NFC je isto jako izjednačen, rekao bih da su tu najbolji Bucsi, Packersi, Ramsi i 49ersi, ali mrvicu ispod ove 3 ekipe iz AFC-a. Više bi ih stavio na razinu Chargersa ili Brownsa sa Watsonom.
Svake godine se radujem novoj sezoni, pa tako i ove. Baš me zanima prvi tjedan da vidimo kako tko otprilike stoji.
NFL sunday
24 sekunde do poluvremena, Miami ima 4&7 na 42 yarda i Patriotsi im dopuste TD. 17:0 na poluvremenu.
Bearsi popili towel penalty
Burrow tri INT-a
A u gledalistu zajedno Tyson i Kraft NFL i da hoce ne moze biti dosadan.
Wentz skoro pa savršen prvo pol, pa ujebe sve u nastavku. Commandersi
Patriotsi jako losi, Dolphinsi me iskreno nisu odusevili. O Jetsima je zabranjeno pricati, kako bi Ivkovic rekao. Billsi AFC East bi bez problema trebali rijesiti sa 6-0.
Sad se bacam na Wentz vs Lawrence, to se cini najzanimljivijim.