Taj AFC će biti baš makljaža. Po meni 3 najbolje momčadi su tamo - Chiefsi, Billsi i Ravensi. Chiefsi su igrali 4 godine za redom AFC finale i nikad ih ne možeš otpisati. Imaju možda i najboljeg QB-a lige, kao i TE. Otišao im je Hill, ali imaju oni tih brzanaca poput Hardmana za nadoknadit Hilla. A i nemojmo zaboraviti da su Chiefsi zadnje 2 godine izbacili Billse u bitnim playoff utakmicama. Očito su im rak rana. Billsi ne treba previše pričati, fantastična momčad. A danas smo doznali da se Action Jackson i Ravensi nisu dogovorili oko ugovora (pretpostavljam da je Lamar htio ugovor kao Rodgers od 50 milijuna godišnje i to zagarantiran sve, a Ravensi su kvalitetno vođena franšiza koja neće pristati na tako suludu cifru), tako da Jackson igra za ugovor. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li 2023. biti u Ravensima. No siguran sam da će imati odličnu sezonu. Ostatak momčadi je na razini, a i imaju najboljeg kickera svih vremena koji će ti donijeti pobjedu ili dvije po sezoni. Doslovno mi dođe žao što su sve te ekipe u AFC-u. NFC je isto jako izjednačen, rekao bih da su tu najbolji Bucsi, Packersi, Ramsi i 49ersi, ali mrvicu ispod ove 3 ekipe iz AFC-a. Više bi ih stavio na razinu Chargersa ili Brownsa sa Watsonom.
Svake godine se radujem novoj sezoni, pa tako i ove. Baš me zanima prvi tjedan da vidimo kako tko otprilike stoji.