Na ovoj stranici možete predviđati svaku utakmicu sezone, pa ću se sljedećih pola sata malo pozabaviti time i onda ovdje napisati rezultate pa da mogu usporediti na kraju godine. Nisam toliko pratio predsezonu kao npr. 2018-2020, ali zato bi moglo biti zanimljivih predviđanja s moje strane.

https://next.playoffpredictors.com/football/nfl/E597720A-6A59-46FA-B175-23879B5792A5/official?L=Aw18ZXTt-DFOS1b0cyoA

AFC WEST

1. KC Chiefs 13-4 (1st seed)
  2. LA Chargers 11-6 (5th seed)
  3. LV Raiders 9-8 (no playoff)
  4. Denver Broncos 9-8 (no playoff)

AFC EAST

1. Buffalo Bills 12-5 (2nd seed)
  2. NE Patriots 8-9 (no playoff)
  3. Miami Dolphins 7-10 (no playoff)
  4. NY Jets 3-14 (no playoff)

AFC SOUTH

1. Indianapolis Colts 12-5 (3rd seed)
  2. Jacksonville Jaguars 9-8 (no playoff)
  3. Tennessee Titans 7-10 (no playoff)
  4. Houston Texans 3-14 (no playoff)

AFC NORTH

1. Baltimore Ravens 11-6 (4th seed)
  2. Cleveland Browns 10-7 (6th seed)
  3. Cincinatti Bengals 9-8 (7th seed)
  4. Pittsburgh Steelers 8-9 (no playoff)

NFC WEST

1. SF 49ERS 12-5 (1st seed)
  2. LA Rams 11-6 (5th seed)
  3. Arizona Cardinals 10-7 (6th seed)
  4. Seattle Seahawks 3-14 (no playoff)

NFC SOUTH

1. TB Bucaneers 11-6 (2nd seed)
  2. NO Saints 10-7 (no playoff)
  3. Carolina Panthers 6-11 (no playoff)
  4. Atlanta Falcons 2-15 (no playoff)

NFC EAST

1. Philadelphia Eagles 10-7 (3rd seed)
  2. Dallas Cowboys 10-7 (7th seed)
  3. NY Giants 8-9 (no playoff)
  4. Washington Commanders 4-13 (no playoff)

NFC NORTH

1. GB Packers 10-7 (4th seed)
  2. Minnesota Vikings 10-7 (no playoff)
  3. Chicago Bears 9-8 (no playoff)
  4. Detroit Lions 5-12 (no playoff)

Moram priznati da sad kad gledam rezultate sam malo zabezeknut. Kad ideš utakmicu po utakmicu i ne gledaš stanje, misliš da imaš neko okvirno stanje, ali baš sam iznenađen rezultatima nekih ekipa. Borba za playoff će biti brutalna. Naravno sve rezultate sam temeljio na tome da ne bude QB ozljeda, da ne bude previše oscilacija u igri itd. Ali siguran sam da ću imati nekih težih failova. Idemo na playoff sad!

AFC Wild Card

Ravens (4) - Chargers (5) 1

Colts (3) - Browns (6) 2

Bills (2) - Bengals (7) 1

NFC Wild Card

Packers (4) - Rams (5) 2

Eagles (3) - Cardinals (6) 1

Bucaneers (2) - Cowboys (7) 1

AFC Divisional

Bills (2) - Ravens (4) 2

Chiefs (1) - Browns (6) 1

NFC Divisional

Bucaneers (2) - Eagles (3) 1

49ers (1) - Rams (5) 1

AFC Championship

Chiefs (1) - Ravens (4) 2

NFC Championship

49ers (1) - Bucaneers (2) 1

Super Bowl

Ravens - 49ers 1

Baltimore Ravens NFL prvaci 2022!

Budemo za 5 mjeseci sve usporedili 😆

Podsjetnik da večeras/rano ujutro u 2 počinje LUDILO NFL-a.

Odmah u prvom kolu, prva utakmica Ramsi vs Billsi.

Jedva jebeno čekam.

Kava se popila, više mi se ne spava. Sad se samo čeka utakmica. Šteta što nisu stavili First Down epizodu na YT da pogledam kao uvertiru u sezonu, ali nema veze.

EDIT: Btw, Billsi otvaraju pobjedom uz 3 TD dodavanja Allena.

Kakvom lakocom igraju Billsi. Savrsen 1. napad, bez ikakvog stucanja. I run i pass igra. A znamo kakvu obranu imaju Ramsi.

EDIT: Kakav interception hah, hvatac smirio loptu i takoreci je predao u ruke protivniku.

EDIT 2: Proslo malo vise od cetvrtine, vec 3 turnovera. Allen odlicno izgleda, moglo je to biti barem 2 TD razlike da mu neki suigraci nemaju toliko nesigurne ruke.

Brutalni su Billsi. Trebalo je to biti i uvjerljivije, a ovako je bila razbijačina.

zontra Billsi otvaraju pobjedom uz 3 TD dodavanja Allena

Sve sam rekao 😎

Ali da, Billsi odlično izgledaju. Baš tečan napad. A još su imali i 4 turnovera. Što će tek biti kad to riješe. Nisu bezveze najveći favoriti za Super Bowl ove sezone. I 3rd down uspješnost im je bila fenomenalna, čak 9/10. Allen je sigurno jedan od favorita za MVP. S druge strane Stafford nije baš dobro izgledao, čak 3 INT, od kojih su 2 čisto njegova krivica, a i ono dodavanje za Kuppa je bila prejako pa je i tu djelomično kriv. Obrana Billsa osim nešto u 2. četvrtini kao da je uvijek imala odgovor za njihov napad. Čak 7 sackova. Von Miller fantastično krenuo, a ofenzivna linija će se definitivno morati poboljšati. Nije baš obečavajuće za branitelje naslova, ali još je prerano za neku veću zabrinutost.

I još jedna zanimljivost, ovo je prvi puta u karijeri da McVay ima negativan omjer pobjeda-poraza u jednom trenutku regularne sezone.

Ako ne bude ozljeda cini mi se da bi billsi mogli pocet komplekse nabijat drugim ekipama

Billsi su ekipa koja je u Superbowl winning "windowu" od prošle godine pa vjerovatno sve do 2024.

Allen je totalna zvijer, ali ekipa kao ekipa nema nekih slabosti. Osim kada su Chiefsi na drugoj strani.

Taj AFC će biti baš makljaža. Po meni 3 najbolje momčadi su tamo - Chiefsi, Billsi i Ravensi. Chiefsi su igrali 4 godine za redom AFC finale i nikad ih ne možeš otpisati. Imaju možda i najboljeg QB-a lige, kao i TE. Otišao im je Hill, ali imaju oni tih brzanaca poput Hardmana za nadoknadit Hilla. A i nemojmo zaboraviti da su Chiefsi zadnje 2 godine izbacili Billse u bitnim playoff utakmicama. Očito su im rak rana. Billsi ne treba previše pričati, fantastična momčad. A danas smo doznali da se Action Jackson i Ravensi nisu dogovorili oko ugovora (pretpostavljam da je Lamar htio ugovor kao Rodgers od 50 milijuna godišnje i to zagarantiran sve, a Ravensi su kvalitetno vođena franšiza koja neće pristati na tako suludu cifru), tako da Jackson igra za ugovor. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li 2023. biti u Ravensima. No siguran sam da će imati odličnu sezonu. Ostatak momčadi je na razini, a i imaju najboljeg kickera svih vremena koji će ti donijeti pobjedu ili dvije po sezoni. Doslovno mi dođe žao što su sve te ekipe u AFC-u. NFC je isto jako izjednačen, rekao bih da su tu najbolji Bucsi, Packersi, Ramsi i 49ersi, ali mrvicu ispod ove 3 ekipe iz AFC-a. Više bi ih stavio na razinu Chargersa ili Brownsa sa Watsonom.

Svake godine se radujem novoj sezoni, pa tako i ove. Baš me zanima prvi tjedan da vidimo kako tko otprilike stoji.

zontra

Ma Jackson ne vrijedi tih novaca. Nema dovoljno dobru ruku za takvu cifru.

Odličan na nogama, ali jedna ozljeda i onda je u problemu. Allan i da sutra doživi neku težu ozljedu i uspori, on i dalje ima najjaču ruku u ligi. Haubica.

Nexus

Slažem se. Ali to je ego jbg. Svaki novi QB želi postati najplaćeniji. Da je tražio 45 milijuna po sezoni i 70% garantirano, mislim da bi Ravensi odmah pristali.

24 sekunde do poluvremena, Miami ima 4&7 na 42 yarda i Patriotsi im dopuste TD. 17:0 na poluvremenu.

A u gledalistu zajedno Tyson i Kraft 😆 NFL i da hoce ne moze biti dosadan.

Wentz skoro pa savršen prvo pol, pa ujebe sve u nastavku. Commandersi 🤣