Do kraja ljeta ćemo pojačati roster recenzenata na FFA, pa prvo da ispitam bazen zainteresiranih na forumu. Nudi se previše igara, a mi smo se jako stanjili po tom pitanju i nažalost dosta toga propada.
Vidim da mnogi od vas imaju mišljenje o recenzentima i načinu na koji se ocjenjuje, pa eto vam prilika da se i sami okušate na tom polju. Bilo da vas zanimaju samo indie, samo JRPG, samo najveći AAA naslovi ili sve to skupa, bilo da možete recenzirati jednu igru u tri mjeseca ili tri igre u jedan mjesec, mjesta i igara ima za sve.
Budući da smo forumaši, otprilike znam kako tko piše, neki su izrazito pismeni i neće trebati provjere s te strane, ali nemojte da vam to bude prepreka budući da imamo ljude zadužene za savjetovanje tokom pisanja i lektoriranje te gramatičke vodiče, pa je ovo jako dobra prilika i da popravite vlastito pisanje.
Ako ste zainteresirani uključiti se u djelovanje FFA tima, javite se ovdje, meni privatno, ili na email kojeg možete pronaći pod "kontakt" sekcijom na portalu.