Tko želi biti... recenzent?
Ja bih volio da se ovo shvati ozbiljno te da ne budete jazavci
Kroz kolko godina otprilike mogu očekivat postat Geoff Keighley?
Koji su benefiti i kakvo je radno vrijeme
Dajte javno o kojim se svotama radi…da ljudi lakše dobe inspiraciju
Svi bi samo za pare. Radi se za slavu, ne za pare.
doctorfreak recenziras za forum zajednicu da im olaksas na kaj da potrose pare, a ne za placu. A i dobis besplatno igru na igranje pa eto smatraj to placom ako ti vec treba.
Tzereen za slavu…kaj se može to i u CV staviti?
Pa ja lijepo pitam…evo ako nekog zanima..htio bi recenzirat šta on dobiva za uzvrat? Igre, novce ili nešto trece?
renda ti je rekao
doctorfreak prvenstveno igre, a za više ovisi o ambiciji i kvaliteti, ovisno koliko se želi uključiti u daljnje djelovanje na projektu. I usprkos tvom standardno prgavom piskaranju, da može se i u CV stavit. Nekima je već pomoglo u profesionalnoj karijeri.
sanzo Čuli ljudi sa tuču recenzenti
Sanzo otpada
Ako se ikad odlučite pisati rece upoznat ćete super ljude, naučiti puno toga što se tiče pravopisa, i naravno, sve što Fenix kaže. Bio sam nepismen (i još sam) dok nisam tu pisao rece, ekipa lektora je super i stvarno mislim da se bolje izražavam nakon ove pustolovine. Ako ništa, znam se pravilnije posvadit.
Ja bih. Elokventan jesam, smisao za humor mi je mračan, igram koliko stignem, naravno samo AAA igre tipa Vampire Survivors na clockanoj 3080. Odrastao sam na PSX-u i njihovim recenzijama, pogotovo Reškovčevim, nagrađivan sam za pisanje (ozbiljno) i volim sve šta vole mladi (cajke, kokain i Hajduka)
foggy Može. Za prijatelje i rodbinu, 50e gram, za navijače Hajduka 40e, za članove udruge "Naš Hajduk" 300e.
Za svakoga tko me ispravi za korištenje izraza "igrica" posebna ponuda. Dostava direktno do nosa, dok je paketić stisnut čvrsto unutar moje šake. Jbg, da ne ispadne.
Solid_Snake to zbog PSX-a i Reškovca, jel tako?