foggy Može. Za prijatelje i rodbinu, 50e gram, za navijače Hajduka 40e, za članove udruge "Naš Hajduk" 300e.

Za svakoga tko me ispravi za korištenje izraza "igrica" posebna ponuda. Dostava direktno do nosa, dok je paketić stisnut čvrsto unutar moje šake. Jbg, da ne ispadne.

Solid_Snake to zbog PSX-a i Reškovca, jel tako?

21 dana kasnije
    7 dana kasnije

Ovo bi bilo zanimljivo za "probati", šteta što nisam kompetentan za isto.

3 mjeseci kasnije
    Fenix je maknuo istaknutu iznaku s teme.
    9 mjeseci kasnije

Budući da će jesen biti ubitačna velikim igrama, ponovno podižem ovu temu. Ako si pismen, nemaš povijest banova s FFA i nisi tip igrača koji će odbiti Starfield 10-ak dana prije izlaska, javi mi se porukom da popričamo

@Tuhy evo prilike, nisi bas pismen ali ko ga jebe isto probaj. Bar ces odigrati nesto dobro ove godine.

Miro

Kad ti Miro spominje pismenost, bog te jeba…

To ko da ja Choni i Kaiserusu slažem program treninga… 🙄🙄🙄

Btw, možda napišem za MK1, ovisno o slobodnom vremenu

Ja sam mislio da će Fićoslav recenzirati. Ili onaj drugi, ako stigne u pauzama između mijenjanja pelena.

Tuhy

Ali zato se ja nisan javio nego tebe predlazen, potiralo te iz ducana ovo ti je idealna prilika.

Budimo iskreni ti nisi nego za nesto raditi di te niko nemoze viditi

doctorfreak to sam ti odgovorio još prošle godine, ali s tobom ionako ne bih nikad surađivao. Kod recenziranja igara kompenzacija je sama igra

Fenix

Pa to je to dobijes jednu od najocekivanijih igri ove godine 10 dana prije.

To je jeben gust

Nikad necu zaboraviti Uncharted 2 koji san kupio u ducanu isto tako desetak dana prije izlaska

Ali da bi mene privukao isto se u ponudi mora janjetina spomenuti🤣🤣🤣

Kolko ranije prije 14-og dobim MK1?

Miro Pa to je to dobijes jednu od najocekivanijih igri ove godine 10 dana prije.

To je jeben gust

I onda moras zrushat kroz nju u par dana da napises recenziju umjesto da uzivas u njoj.

sanzo I onda moras zrushat kroz nju u par dana da napises recenziju umjesto da uzivas u njoj.

Igranje 14h dnevno nije rushanje, to je normalno. Kakvi amateri jebote 😃

sanzo

Evo @foggy ti je sve reka, neznate kako se igra a pisali bi recenzije

Svasta

Fenix Malo previše se pjeniš i neke stvari primaš pre osobno. IRL je jedno a forum je drugo. Ako se sprdamo/zezamo/trollamo na forumu ne znači ništa IRL. Ionako nemam vremena za pisanje pa se bez brige necu prijaviti, ali me zanimalo da li je i dalje probono ili ima promjena, što vjerujem da zanima i potencijalne "pisce".

Tako da bez brige, ja te necu sigurno ostetit s ni jedne strane.

doctorfreak nema tu previše osobnog niti sam se pronašao uvrijeđenim, samo na tvoje postove odgovaram na isti način kao što i ti djeluješ. Poznam te preko foruma već dugo i već sam ti u nekoliko navrata pisao da mi karakterno ne odgovaraš. Bez obzira zajebavaš li se ili ne. Stvarno nemam želju upoznat te u IRL i tvoje različite persone, ako ih ima.