bosscorelli Znaci tv mi je tako star da ne podrzava HBO Max aplikaciju, ali podrzava Netflix lol. Morao sam skinut HBO Max aplikaciju na ps4 pa preko njega gledati.
Tzereen Došao film Manchester by the Sea. Ko nije, neka obavezno pogleda! U mojoj knjizi je taj film čista desetka. Odlična komedija.
Tzereen Sarkazam. Jer je ovo jedan od najdepresivnijih filmova koje sam gledao. Rekvijem je jedino gori od ovog.
led_zeppelin Imate preporuku za neku seriju dokumentarac imam hbo već pet mjeseci pogledao boardwalk empire i novog batmana. Tražio sam neke dokumentarce o ubojicama ili općenito ekologiji i sl… Međutim nisam našao ništa da me zauvuće u stolac.
Marcilius led_zeppelin Evo par komada. Ubojstva, silovanja, kanibali itd. U umu ubojice i iceman su mi bili baš dobri. Iceman ima 3 dokumentarca.
fensisuperstar obavezno pogledajte "Kad padne mrak" / "what we do in the shadows" ili tako nešto znači urlam
Tuhy Scooby će bit valjda jebeni pekinezer… Ako ga uopće bude… vjerojatno će stavit jazavca il mačku umjesto cucka. Ovo su stvarno gluposti i stvaranje totalnog kontraefekta. Idioti…