HBO Max
upravo pogledao League of Super Pets
zapravo jeben.
Ma ti si rasist!!! A još je i gay homofobu jedan.
Scooby će bit valjda jebeni pekinezer…
Ako ga uopće bude… vjerojatno će stavit jazavca il mačku umjesto cucka.
Ovo su stvarno gluposti i stvaranje totalnog kontraefekta. Idioti…
ah shaggy je meksikanac!!!
Ma jebo im pas milu mater više, napravite jebene nove likove nek budu gay, indijac, pakistanac, meksikanac i nek bude dobra serija i svi će gledati, nikog neće biti briga.
- Uređivano
Ej homofobi i rasisti smirite se
Mislim da se jednostavno moramo pomiriti s time da će nam se ovakva sranja sve više i više gurati u facu. Samo ne znam stvarno kako im se isplati to raditi kad niti jedno takvo sranje nije dobilo pozitivne kritike obične publike, samo ovi "službeni" kritičari hvale takve uratke inače bi valjda dobili otkaz da kažu jednu lošu stvar protiv diversity-a. Ne znam ima li svaki taj servis neku kvotu tih isprdaka koju treba odraditi da ih nitko od tih poremećenih ratnika ne napada.
Mislim, gle samo ovo sranje:
Opet se pokreće ista glupa priča. Kad mi netko objasni koji je narativni razlog da Velma bude specifično bijela, tada ću prihvatiti kao argument. Do tada je riječ o osobnim frustracijama.
Može, kad netko suvislo objasni koji je razlog naknadnih i tektonskih promjena tih ustoličenih likova. Čemu?
- Uređivano
Vrlo jednostavno, pozitivan utjecaj inkluzivnosti drugih rasa na lika kojem koža ne radi apsolutno niti jednu jedinu razliku za naraciju te nikako ne narušava niti konzistentnost niti logiku svijeta u kojem je radnja smještena. Nekoj mladoj crnkinji možda će značiti to što vidi crnkinju kao domišljatu štrebericu. Drugima možda neće ništa značiti. Poanta je da nema apsolutno nikakvu negativnu posljedicu, a diže se strka kao da su dali Denzelu Washingtonu da glumi Franju Tuđmana.
Nemoj Fico, ako je uklesano u kamen, uklesano je, a očito je da kamenje mora biti… bijelo.
- Uređivano
Ovi glupi argumenti vam više ne pale. Zbog svoje ideološke zadojenosti nemate kapacitet shvatiti u čemu je problem. Samo upirete prstom i vičete: "rasisti". Teška glupost.
Postoji nešto što se zove implicit bias i možete ga donekle i testirati na Harvardovim stranicama. Budimo iskreni, u čitavim ovim sranjima, bilo je i homofobnih i rasističkih ispada određenih forumaša. Ono što je češće bilo u pitanju je implicit bias koji pokazuje rasističke tendencije. To ne znači da je netko rasist, ali znači da ima određene predrasude koje imaju rasističke konotacije. Uzrok tome može biti svašta, od odgoja do obrazovanja pa sve do kulture, države ili nečeg malog poput kvarta u kojem se živi. Poanta je da ljudi toga budu svjesni, da introspekcijom dođu do zaključka zašto tako razmišljaju i da propitkuju svoja razmišljanja, a ne da se samo deru kako su žrtve jer je u dječjem crtiću jednom liku promijenjena boja kože.
Oprosti. Ne vičete "rasisti", već vičete "rasističke konotacije". I stand corrected…
Ako nisi sposoban razumijeti razliku, onda nisi sposoban ni za promjenu. Što je jako tužno za odraslu osobu.
Nemoj mi samo ti patronizirati. Nemam se ja što mijenjati, jer samnom je sve u redu.
Jedan od najdražih likova u serijama mi je gay crnac, Omar Little. Ali ako sad naprave reboot i Omar Little je shemale midget (naravno onda će mu morati i prezime mijenjati da ne bude uvredljivo) naravno da će mi to ići na živce. Ne zato jer sam transfob, nego me ljuti zato što nemaju više originalnih ideja pa izvode te pizdarije s mijenjanjem likova jer je to najjednostavnije tako da ako se usudiš reći da ti se to ne sviđa zbog manjka kvalitete, samo okrenu narativ (ovako kao što i vi radite) da te mogu optužiti da si neki fob, bez ikakvih valjanih argumenata. To što radite je klevetanje, nešto za što se može nekoga kazneno prijaviti.