escoban Slazem se ,imam IPTV kroz cilu godinu jedino ga koristim za utakmice ove druge kanale nekoristim 🤷♂️
4mal Meni je HBO Max odlican i ima dobru produkciju + sviđa mi se sučelje (Web OS) kad opisiju sto bi trebali pogledat , npr. kod nekih kolekcija, vidi se da si daju truda oko toga imho.
Deadwalker HBO Max will be replaced next year by a new service combined with Discovery Plus A taman stigao u Hrvatsku 🙃
Flipper Vi koji imate Sonyjeve, LG OLED-e, pogledajte ovu scenu sad kad su updejtali na 4K i Dolby Vision. S2E9. Game of Thrones. Izgleda bolesno dobro.
Nightyx Fico to sam konto pocet ili ne, thx ja bi preporucio (za one koji nisu pogledali) White lotus
4mal Jako dobre zadnje dvije epozode lažljivica moram priznat i sve manje je sapunjare više slasher imho.🙃
fensisuperstar @Nightyx westworld, true detective, banshee, killing eve usput zavrsavam sezonu 3 true blooda. Super mi je.
Nightyx Torgue pogledao sam, ali ima samo jedna sezona, nisu dalje pravili, iako je ta jedna vrijedna gledanja, odlična ideja i svakako dobro odrađeno, preporuka (EDIT: nisam znao da spada pod miniseriju, tako da ni nece biti dalje) 🙂