Nightyx Fico to sam konto pocet ili ne, thx ja bi preporucio (za one koji nisu pogledali) White lotus
4mal Jako dobre zadnje dvije epozode lažljivica moram priznat i sve manje je sapunjare više slasher imho.🙃
fensisuperstar @Nightyx westworld, true detective, banshee, killing eve usput zavrsavam sezonu 3 true blooda. Super mi je.
Nightyx Torgue pogledao sam, ali ima samo jedna sezona, nisu dalje pravili, iako je ta jedna vrijedna gledanja, odlična ideja i svakako dobro odrađeno, preporuka (EDIT: nisam znao da spada pod miniseriju, tako da ni nece biti dalje) 🙂
weky Iskočio mi je Extras na HBO Max. Nisam to gledao od kako je HRT puštao prije 15 godina. Preporuka. Top humor.
Fico weky Već dulje vrijeme tražim gdje ima za pogledati, nije bilo na GO-u pa nisam gledao na Maxu, super za znati! Amazon je imao neko vrijeme, ali, naravno, ne za naše tržište.
fensisuperstar Zavrsio true blood. Znaci serija je brutalna skroz ali je ending uzasan. Ono koji kurac.
Flipper Prvi prikaz The Last of Us serije. Pascal ubio kao Joel, ali ne mogu se još poistovjetiti s Ellie. Ali…mislim da će biti ok. Na 1:40 bolja kvaliteta.
bosscorelli Znaci tv mi je tako star da ne podrzava HBO Max aplikaciju, ali podrzava Netflix lol. Morao sam skinut HBO Max aplikaciju na ps4 pa preko njega gledati.