weky Taman prije otvaranja teme, na HBO Max je stigao Parks and Rec. Meni bolji od Officea, ali obožavam oba.
bosscorelli Brijac Cim vidim ovog sleđenog odma mi se ne da gledat kad se sjetim kako su unistili kraj.
Tzereen Mislim da je vrijeme za ponovno gledanje sad s ovim izdanjem. Ja sam sretnik koji si može odvojiti put od cilja. Uživao sam 7 i pol sezona i to se zaslužuje vidjeti ponovno.
renda Tzereen slazem se skroz, jebena serija, fakat remek djelo, sjebali su zadnju sezonu, ali sve prije toga je fakat top.
Deadwalker Put do kraja je dobar, ali mi je besmisleno investirati u seriju toliko vremena opet kada znam koliko usrano završi cijela priča. Tragedija poput moje satnice uložene u Battlefield 2042.
Torgue Izgleda da je HBO Max u problemima; miču vlastite serije i filmove sa servisa te se šuška da će im 70% zaposlenih dobiti otkaz: Link
ThomasAAnderson Očekivano. U trenutku dok je Warner Bros odlučio 2021. da će sve filmove pustit istovremeno u kina i na svoj novi streaming servis to je bio početak i kraj HBO Maxa. Plan Discoverya je filmove ekskluzivno puštat u kina, a serije se vraćaju na tv kanal HBO. Prekorona vrijeme se vraća.
Sterlok Provjerio kvalitetu streama Game of Thronesa i vrhunska je slika…samo nema šanse da to gledam ponovno samo zbog toga. Inače jako malo dobrog sadržaja na HBO maxu…toliko je loše da sam ovih dana reprizirao prvih sedam epizoda ER nostalgije radi. Koma.
weky Meni je HBO Max top količinom sadržaja. Ima novih i starih stvari, filmova, serija, kultnih stvari. Puno bolji od Netflixa koji sad stavlja isključivo vlastitu produkciju. U biti, za 35 kuna mjesečno me nije briga.
escoban Daj koji k https://comicbook.com/gaming/news/the-last-of-us-tv-show-hbo-max-canceled-concerns-playstation/
ThomasAAnderson Originalne HBO serije, znači njihova produkcija, nastavlja i dalje kao što je do sad. HBO će i dalje imati svoje tv kanale i sadržaje. Pitanje je jedino što će se dogoditi s streaming servisom.