Jebe me se za kanale i iptv. Ovo mi je najpraktičnije.
HBO Max
Slazem se ,imam IPTV kroz cilu godinu jedino ga koristim za utakmice ove druge kanale nekoristim
- Uređivano
Meni je HBO Max odlican i ima dobru produkciju + sviđa mi se sučelje (Web OS) kad opisiju sto bi trebali pogledat , npr. kod nekih kolekcija, vidi se da si daju truda oko toga imho.
HBO Max will be replaced next year by a new service combined with Discovery Plus
A taman stigao u Hrvatsku
Može točno vrijeme da ne tražim.
- Uređivano
Pa otprilike je točno.
jel ima ko kakvu preporuku za hbo max, po mogucnosti mracnija serija
- Uređivano
Jako dobre zadnje dvije epozode lažljivica moram priznat i sve manje je sapunjare više slasher imho.
@Nightyx westworld, true detective, banshee, killing eve
usput zavrsavam sezonu 3 true blooda. Super mi je.
true detective sam pogledao, na ostalo cu onda bacit oko, thx
Iskočio mi je Extras na HBO Max. Nisam to gledao od kako je HRT puštao prije 15 godina.
Preporuka. Top humor.
- Uređivano
Jedva čekam.
Zavrsio true blood. Znaci serija je brutalna skroz ali je ending uzasan. Ono koji kurac.
- Uređivano
Prvi prikaz The Last of Us serije.
Pascal ubio kao Joel, ali ne mogu se još poistovjetiti s Ellie. Ali…mislim da će biti ok.
Na 1:40 bolja kvaliteta.
Aauuu
Znaci tv mi je tako star da ne podrzava HBO Max aplikaciju, ali podrzava Netflix lol. Morao sam skinut HBO Max aplikaciju na ps4 pa preko njega gledati.
- Uređivano
Došao film Manchester by the Sea.
Ko nije, neka obavezno pogleda! U mojoj knjizi je taj film čista desetka. Odlična komedija.
Vi se sprdate da je Manchester komedija ili ja nešto krivo kužim?
Brijac Bas gledam
Sarkazam.
Jer je ovo jedan od najdepresivnijih filmova koje sam gledao. Rekvijem je jedino gori od ovog.
Imate preporuku za neku seriju dokumentarac imam hbo već pet mjeseci pogledao boardwalk empire i novog batmana.
Tražio sam neke dokumentarce o ubojicama ili općenito ekologiji i sl… Međutim nisam našao ništa da me zauvuće u stolac.
Ninja Kornjače su super.
obavezno pogledajte "Kad padne mrak" / "what we do in the shadows" ili tako nešto
znači urlam
Marcilius e hvala ti bacim oko kad stignem doma.