Sterlok Provjerio kvalitetu streama Game of Thronesa i vrhunska je slika…samo nema šanse da to gledam ponovno samo zbog toga. Inače jako malo dobrog sadržaja na HBO maxu…toliko je loše da sam ovih dana reprizirao prvih sedam epizoda ER nostalgije radi. Koma.
weky Meni je HBO Max top količinom sadržaja. Ima novih i starih stvari, filmova, serija, kultnih stvari. Puno bolji od Netflixa koji sad stavlja isključivo vlastitu produkciju. U biti, za 35 kuna mjesečno me nije briga.
escoban Daj koji k https://comicbook.com/gaming/news/the-last-of-us-tv-show-hbo-max-canceled-concerns-playstation/
ThomasAAnderson Originalne HBO serije, znači njihova produkcija, nastavlja i dalje kao što je do sad. HBO će i dalje imati svoje tv kanale i sadržaje. Pitanje je jedino što će se dogoditi s streaming servisom.
escoban Slazem se ,imam IPTV kroz cilu godinu jedino ga koristim za utakmice ove druge kanale nekoristim 🤷♂️
4mal Meni je HBO Max odlican i ima dobru produkciju + sviđa mi se sučelje (Web OS) kad opisiju sto bi trebali pogledat , npr. kod nekih kolekcija, vidi se da si daju truda oko toga imho.
Deadwalker HBO Max will be replaced next year by a new service combined with Discovery Plus A taman stigao u Hrvatsku 🙃
Flipper Vi koji imate Sonyjeve, LG OLED-e, pogledajte ovu scenu sad kad su updejtali na 4K i Dolby Vision. S2E9. Game of Thrones. Izgleda bolesno dobro.
Nightyx Fico to sam konto pocet ili ne, thx ja bi preporucio (za one koji nisu pogledali) White lotus