Meni je HBO Max prepišao Netflix. Sad im je full sređen app i ponuda ima puno više filtera kvalitete nego Netflix koji je baš prekrcan raznoraznim smećima koja zaguše i ovaj ok sadržaj.

member Sad im je full sređen app

Meni nikako nije sređen. Svaka epizoda mi krene u 240p rezi i tek onda mijenja u 1080p ili 4K i to je samo jedan od problema. I dalje ni blizu Netflixu, ali što se tiče kvalitetnog sadržaja mi je definitivno bolji.

member s moje strane je jako zbugiran. Na TV-u sa svakom novom epizodom moram ručno postavljati titlove. A na svim ostalim uređajima redovito se izblesira sa pamćenjem pozicije što rezultira čestim vraćanjem i po nekoliko epizoda unatrag. Pritom je dosta sporiji od Netflixa, pa je traženje gdje sam stao baš mučno iskustvo

A neznam. Meni je HBO GO bio spor, neresponzivan i slične stvari koje navodite. Max mi je skroz druga pjesma, nikakvih problema. 🤷‍♂️

Ima li kakve razlike kod Netlix appa? Ja to nemam ni instalirano moram priznat. Netflix sam koristio samo preko web brosera na laptopu dosad.

Što se aplikacija tiče ne znam kakve su na Androidu, kompu itd.

Na mom LG-u preko Web OS-a Netflix je vrhunski dok je Amazon Prime full usporen.

I nije toliko pregledan. Puno lošije sučelje i aplikacija.

Neflix je stvoren za binđanje true krime doku. i takvih serija po spisatelju Harlan Coben-u.

Od True Crime preporučam

Ja sam pogledao čim je došao na Netflix. Na zadnjoj sceni se raspao i rasplakao kao čkapi. Ujebo me dokumentarac skroz.

8 dana kasnije

Kako i zašto je nastao major clusterfuck !

4mal Odmah se sjetim kak je par djevojaka povučeno na tlo tijekom crowdsurfanja i grupno silovano. Užas.

Torgue I u kabionetu na Rave stage-u, koma…a ovi dalje nastave održavat radi profita…

Pogledo par epki Sandmana i ok je, za sad prati priču DC stripa.

8 dana kasnije

4mal

Meni sestra kaže da je serija festival lgbt propagande.

Dost dobre kritike čujem pa ne znam kolko su pretjerali u odnosu na strip jer i tamo je dosta lgbt likova.

wooddiebone U odnosu na strip nisu previše pretjerali sa woke-om, a scene su epske., tako da čekam 2.sezonu.

Dobro ona nije upoznata sa stripom tak da si je ona to vjerojatno protumačila u svojim nekim okvirima.
            Kako me živcira kaj sve danas kroz tu prizmu mora bit, čak i kad nije.

Pogledat će se.

9 dana kasnije

A fakat su se sad svi primili ekranizacija igara… Baš me zanima kak će to ispast. Visoka očekivanja za sad imam jedino za The Last of Us.

Kaj nas sad sve čeka već?

The Last of Us
            Horizon
            Bioshock
            Twisted Metal
            Ghost of Tsushima
            Gran Turismo
            God of War
            Fallout
            Borderlands
            Assassins Creed
            Splinter Cell
            The Division
            Minecraft
            Portal

još par Anime serija
            i neke špekulacije da Amazon radi Mass Effect?