Meni je HBO Max prepišao Netflix. Sad im je full sređen app i ponuda ima puno više filtera kvalitete nego Netflix koji je baš prekrcan raznoraznim smećima koja zaguše i ovaj ok sadržaj.
Netflix
member s moje strane je jako zbugiran. Na TV-u sa svakom novom epizodom moram ručno postavljati titlove. A na svim ostalim uređajima redovito se izblesira sa pamćenjem pozicije što rezultira čestim vraćanjem i po nekoliko epizoda unatrag. Pritom je dosta sporiji od Netflixa, pa je traženje gdje sam stao baš mučno iskustvo
A neznam. Meni je HBO GO bio spor, neresponzivan i slične stvari koje navodite. Max mi je skroz druga pjesma, nikakvih problema.
Ima li kakve razlike kod Netlix appa? Ja to nemam ni instalirano moram priznat. Netflix sam koristio samo preko web brosera na laptopu dosad.
Što se aplikacija tiče ne znam kakve su na Androidu, kompu itd.
Na mom LG-u preko Web OS-a Netflix je vrhunski dok je Amazon Prime full usporen.
I nije toliko pregledan. Puno lošije sučelje i aplikacija.
- Uređivano
Neflix je stvoren za binđanje true krime doku. i takvih serija po spisatelju Harlan Coben-u.
Od True Crime preporučam
Ja sam pogledao čim je došao na Netflix. Na zadnjoj sceni se raspao i rasplakao kao čkapi. Ujebo me dokumentarac skroz.
Pogledo par epki Sandmana i ok je, za sad prati priču DC stripa.
- Uređivano
Meni sestra kaže da je serija festival lgbt propagande.
Dost dobre kritike čujem pa ne znam kolko su pretjerali u odnosu na strip jer i tamo je dosta lgbt likova.
wooddiebone U odnosu na strip nisu previše pretjerali sa woke-om, a scene su epske., tako da čekam 2.sezonu.
Dobro ona nije upoznata sa stripom tak da si je ona to vjerojatno protumačila u svojim nekim okvirima.
Kako me živcira kaj sve danas kroz tu prizmu mora bit, čak i kad nije.
Pogledat će se.
- Uređivano
A fakat su se sad svi primili ekranizacija igara… Baš me zanima kak će to ispast. Visoka očekivanja za sad imam jedino za The Last of Us.
Kaj nas sad sve čeka već?
The Last of Us
Horizon
Bioshock
Twisted Metal
Ghost of Tsushima
Gran Turismo
God of War
Fallout
Borderlands
Assassins Creed
Splinter Cell
The Division
Minecraft
Portal
još par Anime serija
i neke špekulacije da Amazon radi Mass Effect?