Fenix U posljednje vrijeme više ne pronalazim toliko kvalitetnog sadržaja kao ranije, ali Netflix je i dalje premoćniji od svih ostalih konkurenata. Apsolutno se slažem sa Tzeom, sučelje i tehnička izvedba su kilometrima ispred konkurencije. Kad se i pretplatim na nešto drugo, totalno mi ubiju volju lošom aplikacijom
member Meni je HBO Max prepišao Netflix. Sad im je full sređen app i ponuda ima puno više filtera kvalitete nego Netflix koji je baš prekrcan raznoraznim smećima koja zaguše i ovaj ok sadržaj.
Brijac member Sad im je full sređen app Meni nikako nije sređen. Svaka epizoda mi krene u 240p rezi i tek onda mijenja u 1080p ili 4K i to je samo jedan od problema. I dalje ni blizu Netflixu, ali što se tiče kvalitetnog sadržaja mi je definitivno bolji.
Fenix member s moje strane je jako zbugiran. Na TV-u sa svakom novom epizodom moram ručno postavljati titlove. A na svim ostalim uređajima redovito se izblesira sa pamćenjem pozicije što rezultira čestim vraćanjem i po nekoliko epizoda unatrag. Pritom je dosta sporiji od Netflixa, pa je traženje gdje sam stao baš mučno iskustvo
member A neznam. Meni je HBO GO bio spor, neresponzivan i slične stvari koje navodite. Max mi je skroz druga pjesma, nikakvih problema. 🤷♂️
zontra Ima li kakve razlike kod Netlix appa? Ja to nemam ni instalirano moram priznat. Netflix sam koristio samo preko web brosera na laptopu dosad.
StarFox_N Što se aplikacija tiče ne znam kakve su na Androidu, kompu itd. Na mom LG-u preko Web OS-a Netflix je vrhunski dok je Amazon Prime full usporen. I nije toliko pregledan. Puno lošije sučelje i aplikacija.
4mal Neflix je stvoren za binđanje true krime doku. i takvih serija po spisatelju Harlan Coben-u. Od True Crime preporučam
Flipper Ja sam pogledao čim je došao na Netflix. Na zadnjoj sceni se raspao i rasplakao kao čkapi. Ujebo me dokumentarac skroz.
Torgue 4mal Odmah se sjetim kak je par djevojaka povučeno na tlo tijekom crowdsurfanja i grupno silovano. Užas.
wooddiebone 4mal Meni sestra kaže da je serija festival lgbt propagande. Dost dobre kritike čujem pa ne znam kolko su pretjerali u odnosu na strip jer i tamo je dosta lgbt likova.
4mal wooddiebone U odnosu na strip nisu previše pretjerali sa woke-om, a scene su epske., tako da čekam 2.sezonu.
wooddiebone Dobro ona nije upoznata sa stripom tak da si je ona to vjerojatno protumačila u svojim nekim okvirima. Kako me živcira kaj sve danas kroz tu prizmu mora bit, čak i kad nije. Pogledat će se.