Evo, ovdje slobodno pišite i raspravljajte o najpoznatijem i, za sad, najvećem streaming servisu.

Onaj feature kada na kraju serije krene loadati slijedeću epizodu je ravno iz pakla izašao…. Ha-Ha-Ha

Stranger Things, Castlevania, Love, Death & Robots i Mindhunter su mi nešto najbolje što Netflix može ponuditi. A to što su otkazali The Dark Crystal: Age of Resistance nakon samo prve sezone… Velika šteta! Serija uopće nije bila loša.

Netflix će zadesiti ista sudbina kao i Blockbuster, postali su najveći i onda su sami sebe uništili sa lošim idejama.

Meni je Netflix skroz dobar.

• daleko najbolje sučelje
  • ogroman izbor sadržaja
  • kvalitetan sadržaj u apsolutno svim žanrovima
  • kvalitetan sadržaj i van engleskog govornog područja

A čak volim i onaj njihov, sad već, ikonski startup sound.

I meni. Za pola korejaca više ne moram tandrkat po azijskim torrentima plačući za DL/upload ratio koji je redovito u krizi.

U posljednje vrijeme više ne pronalazim toliko kvalitetnog sadržaja kao ranije, ali Netflix je i dalje premoćniji od svih ostalih konkurenata. Apsolutno se slažem sa Tzeom, sučelje i tehnička izvedba su kilometrima ispred konkurencije. Kad se i pretplatim na nešto drugo, totalno mi ubiju volju lošom aplikacijom

Meni je HBO Max prepišao Netflix. Sad im je full sređen app i ponuda ima puno više filtera kvalitete nego Netflix koji je baš prekrcan raznoraznim smećima koja zaguše i ovaj ok sadržaj.

member Sad im je full sređen app

Meni nikako nije sređen. Svaka epizoda mi krene u 240p rezi i tek onda mijenja u 1080p ili 4K i to je samo jedan od problema. I dalje ni blizu Netflixu, ali što se tiče kvalitetnog sadržaja mi je definitivno bolji.

member s moje strane je jako zbugiran. Na TV-u sa svakom novom epizodom moram ručno postavljati titlove. A na svim ostalim uređajima redovito se izblesira sa pamćenjem pozicije što rezultira čestim vraćanjem i po nekoliko epizoda unatrag. Pritom je dosta sporiji od Netflixa, pa je traženje gdje sam stao baš mučno iskustvo

A neznam. Meni je HBO GO bio spor, neresponzivan i slične stvari koje navodite. Max mi je skroz druga pjesma, nikakvih problema. 🤷‍♂️

Ima li kakve razlike kod Netlix appa? Ja to nemam ni instalirano moram priznat. Netflix sam koristio samo preko web brosera na laptopu dosad.

Što se aplikacija tiče ne znam kakve su na Androidu, kompu itd.

Na mom LG-u preko Web OS-a Netflix je vrhunski dok je Amazon Prime full usporen.

I nije toliko pregledan. Puno lošije sučelje i aplikacija.

Neflix je stvoren za binđanje true krime doku. i takvih serija po spisatelju Harlan Coben-u.

Od True Crime preporučam

Ja sam pogledao čim je došao na Netflix. Na zadnjoj sceni se raspao i rasplakao kao čkapi. Ujebo me dokumentarac skroz.

8 dana kasnije

Kako i zašto je nastao major clusterfuck !

4mal Odmah se sjetim kak je par djevojaka povučeno na tlo tijekom crowdsurfanja i grupno silovano. Užas.