Torgue I u kabionetu na Rave stage-u, koma…a ovi dalje nastave održavat radi profita…

Pogledo par epki Sandmana i ok je, za sad prati priču DC stripa.

8 dana kasnije

4mal

Meni sestra kaže da je serija festival lgbt propagande.

Dost dobre kritike čujem pa ne znam kolko su pretjerali u odnosu na strip jer i tamo je dosta lgbt likova.

wooddiebone U odnosu na strip nisu previše pretjerali sa woke-om, a scene su epske., tako da čekam 2.sezonu.

Dobro ona nije upoznata sa stripom tak da si je ona to vjerojatno protumačila u svojim nekim okvirima.
      Kako me živcira kaj sve danas kroz tu prizmu mora bit, čak i kad nije.

Pogledat će se.

9 dana kasnije

A fakat su se sad svi primili ekranizacija igara… Baš me zanima kak će to ispast. Visoka očekivanja za sad imam jedino za The Last of Us.

Kaj nas sad sve čeka već?

The Last of Us
      Horizon
      Bioshock
      Twisted Metal
      Ghost of Tsushima
      Gran Turismo
      God of War
      Fallout
      Borderlands
      Assassins Creed
      Splinter Cell
      The Division
      Minecraft
      Portal

još par Anime serija
      i neke špekulacije da Amazon radi Mass Effect?

4 dana kasnije

Tzereen Da dodam listi:

Days Gone
        Gravity Rush
        Space Channel 5
        Comix Zone

Tzereen Mislim da od svega navedenog jedino uz TLOU ima šanse Fallout serija, barem po autentičnosti svijeta, atmosfere i po glumi. Po priči, vidjet ćemo što će napraviti.

I da, Cyberpunk će ja mislim rasturiti s animejom. To se gleda.

7 dana kasnije

Zasto na ipad app netflix imam vise izbora jezika nego na tv-u koji k

Ovo izgleda zanimljivo

Zanimljiva glumačka postava.

Od kreatora serije DARK dolazi nam nova misterija do kraja ove godine, po posteru nalik bermudskom trokutu djeluje mi zanimljivo imho 😎

Pogledao prve tri epizode Cyberpunk Edgerunners i jako mi je sjelo sve. Animacije na trenutke znaju biti jako drljave no u većini vremena su ajmo reći OK (nešto tipa Castlevania), no zato je art nevjerojatno dobro izvršen pogotovo u drugoj epizodi koja se na OLED ekranima prikazuje nevjerojatno dobro. Voice acting je isto dosta dobar kao i sama priča, no to je sve za osobno prosuditi. Meni je za sada sve izvrsno, jedino što koči dojam su te animacije.

4 dana kasnije

4mal

Nadajmo se da i ovaj put neće postati užasna sapunica kao Dark.

8 dana kasnije

zontra Upravo pogledao 3. epizodu.

Uglavnom ako te zanima život psihopata serijskog ubojice pogledaj.

Malo je sporija radnja…i nije za svakog

doctorfreak Odbinđao sam je u jednom danu, al brate mili zadnjih 4 epizode su teski smor, mogli su je komotno stavit u 5,6 epizoda imho, pogledaj i doku. koji dolazi sljedeči petak….

4mal Sad sam na 6. epizodu…sve na isti kalup…

U zadnjih godinu dvije na tu tematiku mi je još najbolji mindhunter.

21 dana kasnije

Ako će biti bar upola kao Dark, ovo će biti genijalno.

14 dana kasnije

adult animated series

Ovo zapravo ima potencijala.

Fico jep, film nemoze bit dobar jer bi jako velik CGI budget trebao obzirom da su svi locusti čudovišta (a danas se nikom ne radi praktični makeup kao prije)

Torgue Ovo izgleda jako dobro. Nisam razočaran na prvi pogled, iako ima malo klišej dijaloga, ali budemo vidjeli kad dođe.

mjesec kasnije

Daj više stanite. Majko mila.

Dosta.

Ovo je autorska pretpostavka koja za sada nije ni u rangu glasine. U kombinaciji s potencijalnom blokadom ActiBlizz kupovine, sumnjam da bi išli u ovom smjeru.