doctorfreak zontra Upravo pogledao 3. epizodu. Uglavnom ako te zanima život psihopata serijskog ubojice pogledaj. Malo je sporija radnja…i nije za svakog
4mal doctorfreak Odbinđao sam je u jednom danu, al brate mili zadnjih 4 epizode su teski smor, mogli su je komotno stavit u 5,6 epizoda imho, pogledaj i doku. koji dolazi sljedeči petak….
doctorfreak 4mal Sad sam na 6. epizodu…sve na isti kalup… U zadnjih godinu dvije na tu tematiku mi je još najbolji mindhunter.
deathwish Fico jep, film nemoze bit dobar jer bi jako velik CGI budget trebao obzirom da su svi locusti čudovišta (a danas se nikom ne radi praktični makeup kao prije)
Fico Torgue Ovo izgleda jako dobro. Nisam razočaran na prvi pogled, iako ima malo klišej dijaloga, ali budemo vidjeli kad dođe.
Sorcerer Microsoft vjerojatno kupuje Netflix https://www.reuters.com/breakingviews/netflix-will-be-next-microsofts-shopping-list-2022-12-20/
Fico Ovo je autorska pretpostavka koja za sada nije ni u rangu glasine. U kombinaciji s potencijalnom blokadom ActiBlizz kupovine, sumnjam da bi išli u ovom smjeru.