Prika TITANXIS ma on je kriv 100%. Ponasao se prema svima kao kreten! Rugao se,omalovazavao itd… Nije bolie zasluzio,samo smo mi bolesni jer nam je ovo zanimljivo… Vecerao je sa sto medalja,ne znam kako je uspio dignut glavu s onolikim zeljezom oko vrata
TITANXIS Ma nismo samo mi bolesni nek i RTL ekipa koj radi na takvim projektima i pripremaju nam kruha i igara. Oni prvo ispitaju kandidate i kakvi su im karakteri onda im stave jednog suprotnog da dođe do eskalacije i naravno gledanosti i bila je to najgledanija vz5 otkako postoji.
Picek ovo mu nije jedini ispad, koliko znam da je napustio i 3,2,1 Kuhaj kad je trebao kuhati s drugima. Ček bez pokrića, nema se tu šta drugo za reći.
weky Kako misliš ispad? Pa druga četiri kandidata su imala ispad. Dali su 17 bodova nagrađivanom kuharu.
TITANXIS Danas navečer počinje nova sezona. RTLTV, poslije večernjeg Dnevnika emisija koja se uvrštava u week planer.
TITANXIS Danas kuha neka pjevačica tak barem je rekla da je ali meni je poznata više kao sexy plesačica, odnekud je znam.
TITANXIS @Flipper Si čuo? Ak nisi gledao večerašnju VZ5. Sutrašnji kandidat će kuhat u Božidarovoj kuhinji a možda se i on pojavi pa će bit šoua opet.
TITANXIS Dobro je ispalo, pobjedila je Mirjana, simpa ženskica a i Božo se ipak pojavio pri kraju da začini ovaj tjedan VZ5 samo je skroz fulal ishod emisije. VIDEO - Da, dobro ste vidjeli! Božidar je opet u 'Večeri za 5 na selu'! (rtl.hr)
Flipper Bogami je odvratan. Jučer je ubio kad je izjavio da kolač nije desert, a sad da je bio s više od 500 žena. Kakav krkan jbt.
Prika Strasan kreten. Napao je za pecenje onu babu jucer a on danas isti kur.. napravi… Kaze da je promovirao Hrvatsku u Njemackoj...a ako se mene pita pravi smo primjerak poslali