TITANXIS Dobro je ispalo, pobjedila je Mirjana, simpa ženskica a i Božo se ipak pojavio pri kraju da začini ovaj tjedan VZ5 samo je skroz fulal ishod emisije. VIDEO - Da, dobro ste vidjeli! Božidar je opet u 'Večeri za 5 na selu'! (rtl.hr)
Flipper Bogami je odvratan. Jučer je ubio kad je izjavio da kolač nije desert, a sad da je bio s više od 500 žena. Kakav krkan jbt.
Prika Strasan kreten. Napao je za pecenje onu babu jucer a on danas isti kur.. napravi… Kaze da je promovirao Hrvatsku u Njemackoj...a ako se mene pita pravi smo primjerak poslali
TITANXIS Ova ekipica bu najgut ne svi ali pijanist, Božek i Dario. Oni se nebuju baš razmeli i bude to very smešno.
Prika Kaze pijanist imao sam ja dosta susreta sa poznatim osobama..sin od Darija Srne mi je ubacio 5kn za sviranje…eto to je jedan primjer
weky Božidar je materijalna kulturna baština Republike Hrvatske i kao takvog ga moramo zaštititi u Unescu.
Prika A pijanist dao 6 jer je petokraka na boru a njegiv djed nije volio petokrake.. Kako mi dan popravi kralj
weky Je, frajer brutalno trola. Pojeo svoje i pola Božinog i onda sere kako nismo u crkvi da pijemo iz grala. Jak lik.
weky A uvrijedio se jer ih je klinac drkao da su gayevi. Te provokacije su mu bile infantilne i skroz je na mjestu da se uvrijedio.