Predjela ovaj tjedan su mi milina.

Domaći naresci razni, sir škripavac, kruh ak je domaći još i bolje, domaća šljivovica ili vino a meni zazubice rastu.

Ovaj tjedan RTLTV seli se u Zagorje zelene. Nadam se da će bit čvarkov, odojkov, žgancov i ostale fine papice a ovo su ovotjedni kandidati a prvi kuha Jurek.

Danas Štef priprema ličko zagorsku večeru. Spojil je pola odojka i pola janjca na jednom ražnju i tak bu pekel ko jednu cjelinu. To je svetogrđe. Uništil bu odojka. Ja to ne bi jel a ne ne!

20 dana kasnije

Svejedno se gleda i ponavlja gradivo. Baš se pitam tko je bio pobjednik u ovoj ekipi? Mislim da je bila ona što će zadnja kuhat.

mjesec kasnije

TITANXIS auuuu nisam gledao. Ali sad kad si rekao da je Božidar, gledat će se. 😃 Hvala.

Auuu…idem upalit reprizu odmah

Ne mogu tog Božidara smisliti, gledao sam ga prvi put kad je bio u Večeri za 5 i nemam namjeru gledati reprizu. Rijetko viđena panjina.

Haha…kako je rekao onaj momak na pocetku :"nadam se da ce nam biti zabavno ovaj tjedan!"

Ta epizoda je najbolji dramski sadržaj u hrvata. Bolje i od krv nije voda.

Božek je legenda on je surov i to sve skup ali barem je iskren a ovi ostali na finjaka su bili i posle su pokazali pravo lice. Kad su svi kao pristojni u toj emisiji pa dosadno je to gledat jer to je ipak šou emisija. Volio bih da ekipa iz noćne more ima svoj tjedan večera za 5.

Ogroman je propust RTL-a što mu nisu dali vlastiti kulinarski show, nešto na foru Lidije Bastianich, Steve Karapandže ili Jamie Olivera. Jebote izgledao bi boga u tome.

weky bio je u specijal božićnoj emisiji sa Lukrecijom stjuardesom i još nekima kaj su pravili šou i kuhali zajedno.

i pijanist mi je bil super, njega znam od prije par godina

još malo pa božek šou pravi kod nedjeljke!