TITANXIS Predjela ovaj tjedan su mi milina. Domaći naresci razni, sir škripavac, kruh ak je domaći još i bolje, domaća šljivovica ili vino a meni zazubice rastu.
TITANXIS Ovaj tjedan RTLTV seli se u Zagorje zelene. Nadam se da će bit čvarkov, odojkov, žgancov i ostale fine papice a ovo su ovotjedni kandidati a prvi kuha Jurek.
TITANXIS Danas Štef priprema ličko zagorsku večeru. Spojil je pola odojka i pola janjca na jednom ražnju i tak bu pekel ko jednu cjelinu. To je svetogrđe. Uništil bu odojka. Ja to ne bi jel a ne ne!
TITANXIS Svejedno se gleda i ponavlja gradivo. Baš se pitam tko je bio pobjednik u ovoj ekipi? Mislim da je bila ona što će zadnja kuhat.
Picek Ne mogu tog Božidara smisliti, gledao sam ga prvi put kad je bio u Večeri za 5 i nemam namjeru gledati reprizu. Rijetko viđena panjina.
TITANXIS Božek je legenda on je surov i to sve skup ali barem je iskren a ovi ostali na finjaka su bili i posle su pokazali pravo lice. Kad su svi kao pristojni u toj emisiji pa dosadno je to gledat jer to je ipak šou emisija. Volio bih da ekipa iz noćne more ima svoj tjedan večera za 5.
weky Ogroman je propust RTL-a što mu nisu dali vlastiti kulinarski show, nešto na foru Lidije Bastianich, Steve Karapandže ili Jamie Olivera. Jebote izgledao bi boga u tome.
TITANXIS weky bio je u specijal božićnoj emisiji sa Lukrecijom stjuardesom i još nekima kaj su pravili šou i kuhali zajedno.