weky Ogroman je propust RTL-a što mu nisu dali vlastiti kulinarski show, nešto na foru Lidije Bastianich, Steve Karapandže ili Jamie Olivera. Jebote izgledao bi boga u tome.
TITANXIS weky bio je u specijal božićnoj emisiji sa Lukrecijom stjuardesom i još nekima kaj su pravili šou i kuhali zajedno.
Prika Haha kako se izderao…samo 17 bodova pa zamisli da smo na natjecanju i da mi date 17 bodova…h Iz svake zemlje na svijetu ima medalju… Svasta…dao im upute kako spariti vino i hranu! Ja bi ga u svaku emisiju zvao
TITANXIS jebiga, baš nisam ovu zadnju gledal kad je božek kuhal. zajebali su ga ostali kandidateki fest sa malo bodova, ja bi im kamere potrgal, hehe! ali jesam u originalnom prvotnom emitiranju.
Prika TITANXIS ma on je kriv 100%. Ponasao se prema svima kao kreten! Rugao se,omalovazavao itd… Nije bolie zasluzio,samo smo mi bolesni jer nam je ovo zanimljivo… Vecerao je sa sto medalja,ne znam kako je uspio dignut glavu s onolikim zeljezom oko vrata
TITANXIS Ma nismo samo mi bolesni nek i RTL ekipa koj radi na takvim projektima i pripremaju nam kruha i igara. Oni prvo ispitaju kandidate i kakvi su im karakteri onda im stave jednog suprotnog da dođe do eskalacije i naravno gledanosti i bila je to najgledanija vz5 otkako postoji.
Picek ovo mu nije jedini ispad, koliko znam da je napustio i 3,2,1 Kuhaj kad je trebao kuhati s drugima. Ček bez pokrića, nema se tu šta drugo za reći.
weky Kako misliš ispad? Pa druga četiri kandidata su imala ispad. Dali su 17 bodova nagrađivanom kuharu.
TITANXIS Danas navečer počinje nova sezona. RTLTV, poslije večernjeg Dnevnika emisija koja se uvrštava u week planer.