- Uređivano
Pa upravo radi toga.
Stvarno svaka čast svima, ali ovo što Starr radi od Homelanderovog lika je perfekcija.
Pa upravo radi toga.
Stvarno svaka čast svima, ali ovo što Starr radi od Homelanderovog lika je perfekcija.
Pogledao zadnju epizodu i onako, standardno dobro za Boyse uz pokoju glupost, ali ništa spešl što sam ipak očekivao za kraj sezone.
Ja sam jako zadovoljan. Super mi je serija. Baš mi je osvježenje.
Vrh kraj zadnje!
Meni je bila i više nego dobra.
Ne najbolja epizoda sezone, al solidno razriješeno (možda malo zbrzano) i predobro postavljeno za sljedeću sezonu.
Ostaje mi u samom vrhu.
Pogledao jučer zadnju epizodu i sveukupno je super završnica, kao i čitava sezona. Jedino što sam očekivao da će ipak imati odvažnosti da riješe neke likove jer je ostao takav dojam da će se to i dogoditi. Ima tu materijala za još sezonu-dvije, ali nadam se da neće ići preko toga, pa da padne kvaliteta i počnu razvlačiti.
Vrhunska sezona, Homelander mozda i najbolji i najstrasniji negativac ikad na ekranima, The Boysi su jeben tim, Butcher je faca kakve nema, jednostavno iz sezonu u sezonu sve bolje i bolje.
Poceo seriju pred tjedan dana, sad sam na kraju 2. sezone. Fenomenalna serija, top topova. Casting, gluma, muzika, prica, akcija, Homelander….ma perverzija. Jedva cekam nastavit, vuce i vuce i ne staje.
Btw, kak su epizode prolazile sve dalje i dalje, ja se nisam mogao otet dojmu da bi Anthony Starr bio apsolutno savrsen Wesker u Resiju.
Cak sam i fanmade sliku naso:
Je, vidlo se ove sezone da je nešto dirala… A mlada i zgodna cura. Zbilja nepotrebno. Al to je taj pritisak Hollywooda. Meni samo nije jasno, kaj nemaju neku frendicu ili familiju da im pomogne, da ih uvjeri da im ne treba.
I ja sam skuzio odma na prvoj epizodi 3. sezone, stvarno steta, slatka je bila bas.
Pogledo do kraja i nije mi jasno zasto su neki razocarani zadnjom epizodom. Vrh serija i jedva cekam nastavak.
Jel gledao ko Diabolical? Se isplati?
DarkPunisher Pogledo do kraja i nije mi jasno zasto su neki razocarani zadnjom epizodom.
Pa ono, trebalo je hrabrosti malo više, toliki hype i valjda nitko ne umre.
Molim koristiti spoilere s obzirom da je generalna tema, a ne sezonska koja dozvoljava slobodno pričanje.
DarkPunisher Pogledo do kraja i nije mi jasno zasto su neki razocarani zadnjom epizodom. Vrh serija i jedva cekam nastavak.
Meni je više toga smetalo.
- Na tren amaterska režija
- Manjak posljedica za Homelandera. Trebalo je više muda imati i u tom ga trenutku ili ubiti ili mu oduzeti moći na kraći period.
-Maeve je trebala umrijeti, ovako se serije pretvara u standardni superherojski materijal.
-Soulja Boyeva moć nije razjašnjena kako djeluje na superheroje, ubije li ih ili ne. Zbog toga je jako šlampavo izvedeno kako ga ekipa izda i odjednom se bori na isto jstrani kao superherojski Hitler.
-Čitava saga oko Soulja Boya je vratila sve na isto mjesto. Kao da je bilo u potpunosti nepotrebno.
-Umjetno produljivanje trajanja serije vraćanjem na status quo.
Razvoj likova je pozitivna stvar, tu su se izdogađale stvari, ali u smislu stanja svijeta? Razočaravajuće.
blade Do te zadnje epizode mi je bila najbolja sezona. Do te mjere da su jedan Herogasm uspjeli izvesti i komično i akcijski izvrsno, bez da je izgledalo kao pretjerivanje. Ovako mi je druga sezona ipak najbolja jer je imala i glavu i rep.
Moja je teorija da su to izveli jer Amazon želi 5 sezona, a Kripke je htio 4.
morao sam 3 put pogledati ovu scenu
Osmijeh na kraju je sve <3 <3
Na šta ova Starlight liči.. bit će neprepoznatljiva dok serija završi.
Sposobnost predivnih žena da od sebe naprave plastične dromfulje je fascinantna.
Pogledo 3. epizodu Gen V, i sasvim je ok.
Nije ona totalno bolesna morbidnost Boysa, niti je sve zajedno baš ta top top razina, ali kvaliteta je tu, likovi su oke, zanimljivo je i vuče na gledanje.
All šta je u toj glavi to mi nije jasno.
To su namjerno uskladili da publika lakše proguta kaj Erin Moriarty sad najedamput izgleda ko boss iz Elden Ringa.
Baš mislio staviti. Čisti kaos, sad to treba dočekati.
Perverzija.
Ponajbolja serija unazad 10 godina.
Nadam se samo da će biti više hrabrosti za neke stvari u odnosu na kraj prošle sezone.
Sletile tri epizode Boysa na one stranice.
Misliš, na Amazon Prime??
Evo, odgledao sve tri. Meni je to i dalje odlično. Jedva čekam ostale.
Tzereen Misliš, na Amazon Prime??
Nemam Amazon pa je za mene stiglo na "one" stranice
Edit:
Odgledao prvu epizodu, mlako za sad. Ova gore kvari svaku scenu u kojoj se pojavi. Nažalost, woke bs je stigao i u Boyse tako da je lik koji je do sad bio straight sad gej. Totalno nepotrebno i isforsirano, ali eto, jedna od rijekih dobrih serija zadnjih godina i moraju ju uništiti.
Mon coeur
Odlicno osvjezenje sa Jeffrey Dean Morganom, nadam se da ce bit prisutan vise od tu i tamo poneke scene.