Završio igru.
Grafički lijepa, na Performance mode responzivna igra s tu i tamo kojim stutterom kojem mogu kroz prste progledati jer se dogadja zbilja rijetko.
Glazba u igri je vrlo dobra, posebice kod boss borbi, koje su začuđujuće dobre kao uostalom i sami Combat. Nije taj Combat na razini jednog Sekira npr, ali je apsolutno zabavan i raznolik sa 5 različiti stances te hrpom skillova za otkljucati.
Ono što me se manje dojmilo je to što igra pokušava biti i From Type o Game i Uncharted i svašta nesta odjednom pa mi se tako npr platforming čini overused i kako se kraj igre primiče počne smarati. Puno draže bi mi bilo da je više combat Encountera nego pentranja, ali šta je tu je.
Takodjer Open World iako nelos, ipak je to još jedan Open world sa svojim prednostima i manama i kako je vrijeme odmicalo usredotočio sam se više na Main Story nego na rješavanje svega i svačega po mapi jer sam se bojao laganog zasicenja koje je nastupilo.
Svjetovi su ljepi, ali mislim da se trebalo ići na više njih nego na scope istih, tj njih dva su velika i baš Open world dok su ostali mali planeti sa linearnijim kretanjem, što meni zapravo više paše i bilo bi mi draže da je bilo više takvih planeta i raznolikosti.
Likovi i priča nisu nažalost ništa posebno, ali nisu ni užas kako to zna biti. Naš glavni lik je zapravo jako dobro napisan i okarakteriziran i na kraju napravi nešto što me čak začudilo da su devovi odlucili. Već sam se bojao da će ići suprotnim smjerom i da ga učine all merciful.
Sve u svemu jedna vrlo dobra igra vrijedna 30ak eura koje sam platio i prešao sam ju u 3 sjedenja. To mi se dugo nije dogodilo da me neka igra ovako uhvati. Bravo za Respawn, još jednom.