Star Wars Jedi: Survivor
Pa oni još nisu popravili HDR bug? Eto do tu sam došao. Htio igrati, ali penis.
Meni se cini da je jos gore nakon patcha zadnjeg
Na kakvih 13 sati. Chapter 3 - Reunion
Zadnjih dana nisam igrao zbog obaveza, u nedelju vjerovatno nastavk
- Uređivano
Presao na najvecoj tezini i stvarno topcina ,igra bolja u svakom pogledu od prvog djela. preporuka svakome da igra bar na hard jer svaki fight je izazov.Pogotovo one proklete Wampe koje su nocna mora za fightat u jednom segmentu imaju 2 na istom mistu i tu sam umro 3000x
Jesi 100% prošel ili onak prek kurca
wooddiebone mislil sam dal je sve resil ili onak, kak mu se dalo ovaj side content i collectiblesi
Sta velite, da uzmem sada? Kakva je situacija? Lova mi je spremna
- Uređivano
renda Nisam jos na 100% al rekao bi da sam na cca. 85% imam vise od pola ubijeni BountyHuntera i side quest mi je trenutno samo jedan aktivan. Za ukupno vrime neznam javim kasnije…
@chono Ako mozes izdrzat nemoj, igra kao igra (GP/Story i sl.) mi je 9/10 ali je trenutno teski krs nonstop framedropovi, rezolucija je kao da igras PS3 igru i stvarno ubija dojam i imerziju tako da bi joj sad dao max 7/10… Ako mozes izdrzat cekaj jos tribat ce im sigurno 3-4 patcha da fixaju stvari.
Btw. @wooddiebone je bio pita za stance, ja sam b’negdi procita da sa maxanim Calom mozes imati ih vise, ali jos nisam odkrio kako i cini mi se da to nije opcija. To je stvarno steta jer si u prvom djelu mogao kombinirat singleblade i dual u istom combou.
Zasad koristim Blaster i Dual.
Igram agresivno i umirem jako puno na Jedi Knight težini.
Al volio bi da mogu scrollat sa d-padom kroz sve, Ghost of Tsushima je odradila super posao s time. Bilo bi odlično da su tipovi neprijatelja prilagođeni nekom od stanceaova, ali borba je i ovako dosta zahtjevna.
Umirem baš primjetno više nego u Fallen Orderu. Bounty Hunteri i beštije su poprilično netrivijalni za pobjedit.
Jedi Knight je treća težina? Ako je igram na istoj i meni je za sad igra lakša u odnosu na jedinicu. (Imam 12h)
Main bossevi također lakši nego u kecu. Tamo su me neki baš pošteno znali namlatiti.