Napokon je priča postala zanimljivija..Combat je top! Istraživanje i skakanje isto.

Super mi je da se baš osjeti/skuži koliko je Cal sad iskusniji i veća faca u odnosu na jedinicu.

Ali svaki put kad sam na Kobohu dođe mi da zapalim EA ili onoga tko je odgovoran za puštanje igre u prodaju. Nažalost ni patch nije sredio trzanje i padanje fps.

Kakve su mape, da li je opet bučkuriš kao u prethodnom dijelu ili su to malo bolje implementirali?

Eto da se ja pohvalim, nakon 8 (slovima: osam, nemojte me na kurcima nositi), danas igra dolazi. Već sam mislio da me društvo trola, ali stvarno su naručili još u prošli četvrtak i to u 7 sati ujutro. Otkad su nam Tuhija preselili, SD se pokvarila. Jedva čekam odigrati jedno pola sata prije nego beba popizdi.

Flipper Kakve ti sve neces izlike smislit da ne kazes da si kupio igru 😃 Jos ces na kraju kao @Miro pricat da ti zena kupuje igre

foggy bogme nisam, nema se. A rođendan mi je za koj dan. I prošle godine sam dobio igru čak. Shvatilo društvo da je to najbolji poklon za starog prdonju.

Flipper Nemoj lagat, ti imaš rođendan 12 puta godišnje koliko vidim po forumu 😃 Čita žena šta pišeš a

Flipper

Koga jebes online nisi bio vise od 2 miseca

Ti ne da ne igras nego niti videa nesmis o igri gledati

foggy

Koliko god izgledalo da lažen stvarno je istina

Miro Evo, dao si ženi i da odgovara na forumu a? Jeste ti i @Flipper u istoj sekti? 😃

Pa oni još nisu popravili HDR bug? Eto do tu sam došao. Htio igrati, ali penis.

Meni se cini da je jos gore nakon patcha zadnjeg

Tko nije znao, ovi mali lopovi uvijek kod sebe imaju Priorite shard za Domin dućan
          Slučajno jednog pogodio i skužio. Samo ih treba iz daljine likvidirat jer pobjegnu i ukopaju se

doktor1 na kolko si sati? Ja na 34 i mislim da nisam ni pola igre prosel

Na kakvih 13 sati. Chapter 3 - Reunion

Zadnjih dana nisam igrao zbog obaveza, u nedelju vjerovatno nastavk

Presao na najvecoj tezini i stvarno topcina ,igra bolja u svakom pogledu od prvog djela. preporuka svakome da igra bar na hard jer svaki fight je izazov.Pogotovo one proklete Wampe koje su nocna mora za fightat u jednom segmentu imaju 2 na istom mistu i tu sam umro 3000x 😂

wooddiebone mislil sam dal je sve resil ili onak, kak mu se dalo ovaj side content i collectiblesi

Sta velite, da uzmem sada? Kakva je situacija? Lova mi je spremna

renda Nisam jos na 100% al rekao bi da sam na cca. 85% imam vise od pola ubijeni BountyHuntera i side quest mi je trenutno samo jedan aktivan. Za ukupno vrime neznam javim kasnije…

@chono Ako mozes izdrzat nemoj, igra kao igra (GP/Story i sl.) mi je 9/10 ali je trenutno teski krs nonstop framedropovi, rezolucija je kao da igras PS3 igru i stvarno ubija dojam i imerziju tako da bi joj sad dao max 7/10… Ako mozes izdrzat cekaj jos tribat ce im sigurno 3-4 patcha da fixaju stvari.

escoban hvala ti puno. Ma mogu, zavrsavam Dead Space, pa idem na Requiem i onda D4. Taman ce popeglat sve