chono
Ti si PC gamer tak da ti je možda teško shvatit da nije svima bitno da su performanse igre optimalne.
Nije ni meni baš lako pomirit se s tim i žao mi je kaj nemrem dobru igru odigrat u najboljem izdanju, ali nova Zelda će se na svojoj nativnoj konzoli za koju je ekskluzivna vrtit puno gore nego Survivor na PS5 i nitko neće ni razmišljat da pomisli da zbog toga ne zaslužuje GOTY status.
Zapravo, Breath of the Wild se na obje Nintendove konzole na kojima je izašao vrti gore nego Jedi Survivor na PS5 i to tu igru nije ni na koji način spriječilo da oduševi milijune i zaradi status GOTYa ili se prodaje po apsurdnim cijenama.
Nije poanta to da je Nintendo sveta krava, mogli bi o tome isto, ali poanta je da nekim ljudima jednostavno nije bitno da igra ide silky smooth dok igraju.
Ja sam od kad igram doživio jedan jedini problem koji me zabrinuo, a to je da se Cal usred glidea na Kobohu samo smrznuo, fizika tkanine i ostale stvari su najnormalnije nastavile i tak je stajalo oko 4-5 sekundi dok se nije nastavilo najnormalnije.
Da, frejmovi dropaju i performanse nisu kakve bi htio da jesu, ali igra mi nudi dovoljno da zaboravim na to dok igram.
Žao mi je jako kaj se na ostalim platformama događa to kaj se događa, vjerujem da je i doktoru žao, ali to ne umanjuje nimalo činjenicu da je igra za nas sasvim dobro iskustvo.
Možda mi opet bricka konzolu kaj da ti velim, al za sad nije bilo značajnih sranja i nije mi žao love koju sam dao za igru.
Stvarno ne nalazim tu arogantnost koju ti vidiš kod doktorovih postova o igri. Čovjek igra i djeli iskustva i nema potrebu radit Digital Foundry analizu performansi dok uživa u svijetu i aktivnostima koje igra nudi.