Ajde da pokrenem diskusiju o igri.

Jel ko došao daleko u igri? Otključa li se mogućnost mjenjanja stanceova u hodu? Samo dva aktivna stancea su fakat ograničenje bez smisla.

Mene zanima kakvo je stanje s mapom, backtrackingom i fast travel točkama. To mi je bilo ubitačno u prošlom dijelu.

member

Mapa je bolja, nije savršena, ali puno bolja.

Pokazuje otvorene chestove, dostupne i nedostupne rute, mislim da nema više minijaturnih udubina koje se broje u 100%, a nisu označene kao unexplored što je meni bila glavna zamjerka orginala.

Backtracking je tu, ipak se radi o Metroidvania igri, ali pošto je igra sastavljena od nekoliko oooogromnih planeta, zapravo bi očekivao puno više nego smo dobili. U samom storyu nisam došel daleko, al teško je zamislit da igra s ovolko velikim environmentima često šalje na iste lokacije po istim putevima.

Shortcuti su posvuda, a dodan je i fast travel do svakog otkrivenog meditation pointa.

AI me prati i zapne za ovaj donji dio vrata i padne 😆

Stvarno vrhunska igra, sva ocekivanja su premasena, cudo kakav su svijet napravili, sve je tri puta bolje od prethodnika koji je vec bil odlicna igra, s time da po ovome kaj vidim ovo traje 30-40h bez problema.

Završio sam Octopatha 2 pa se bacam lagano na ovo. Baš me zanima u kakvom je stanju i što će da bude.

Napokon je priča postala zanimljivija..Combat je top! Istraživanje i skakanje isto.

Super mi je da se baš osjeti/skuži koliko je Cal sad iskusniji i veća faca u odnosu na jedinicu.

Ali svaki put kad sam na Kobohu dođe mi da zapalim EA ili onoga tko je odgovoran za puštanje igre u prodaju. Nažalost ni patch nije sredio trzanje i padanje fps.

Kakve su mape, da li je opet bučkuriš kao u prethodnom dijelu ili su to malo bolje implementirali?

Eto da se ja pohvalim, nakon 8 (slovima: osam, nemojte me na kurcima nositi), danas igra dolazi. Već sam mislio da me društvo trola, ali stvarno su naručili još u prošli četvrtak i to u 7 sati ujutro. Otkad su nam Tuhija preselili, SD se pokvarila. Jedva čekam odigrati jedno pola sata prije nego beba popizdi.

Flipper Kakve ti sve neces izlike smislit da ne kazes da si kupio igru 😃 Jos ces na kraju kao @Miro pricat da ti zena kupuje igre

foggy bogme nisam, nema se. A rođendan mi je za koj dan. I prošle godine sam dobio igru čak. Shvatilo društvo da je to najbolji poklon za starog prdonju.

Flipper Nemoj lagat, ti imaš rođendan 12 puta godišnje koliko vidim po forumu 😃 Čita žena šta pišeš a

Flipper

Koga jebes online nisi bio vise od 2 miseca

Ti ne da ne igras nego niti videa nesmis o igri gledati

foggy

Koliko god izgledalo da lažen stvarno je istina

Miro Evo, dao si ženi i da odgovara na forumu a? Jeste ti i @Flipper u istoj sekti? 😃

Pa oni još nisu popravili HDR bug? Eto do tu sam došao. Htio igrati, ali penis.

Meni se cini da je jos gore nakon patcha zadnjeg

Tko nije znao, ovi mali lopovi uvijek kod sebe imaju Priorite shard za Domin dućan
              Slučajno jednog pogodio i skužio. Samo ih treba iz daljine likvidirat jer pobjegnu i ukopaju se

doktor1 na kolko si sati? Ja na 34 i mislim da nisam ni pola igre prosel