Nisam nikad sudjelovao po forumima, ali prije jedno 16/17 godina sam imao kratki susret s gameplay forumom. greyback se hvalio po društvu kako je njegovo pismo izašlo u najnovijem broju Gameplaya i svi smo trčali kupiti časopis da vidimo šta je pisao i između ostalog se žalio da ga je neki spacemanic permabanao na forumu 😂 nisam ga nikad pitao ako je žalba urodila plodom, ali bio je dobar pokušaj u svakom slučaju

Fico S ponosom mogu reći da sam bio tu dok je @viper89 još bio gejmer.

Bez brige, gej je on i sad

Ja sam dosao negdje u pocetku foruma, Dabar me pozvao.
Bas me zanima kaj je s njim.

Svaka čast svima koji su započeli i koji se brinu oko foruma + svim članovima bez kojih forum ne bi postojao.

Mene pozvao @viper89 2015, a na GP forum sam se registrirao 20.02.2007 😃 Jbt što vrijeme leti i kako starimo u 3 pm.

Zna netko šta je sa pspfreak-om? Da li se bavi crtanjem i živi od toga? Nadam se da da.

Solid_Merlin, Insane cobra i Briatore nisu na forumu ako se ne varam?

danko-b Bas me zanima kaj je s njim.

vjerojatno gradi novu branu jer mu potres sjebo staru.

Ja se vise ne sjecam tko me pozvao, ali kad sam cuo da je tu stara ekipa koju sam spamao po gameplayu, bilo je vrijeme da i ovdje krenem u pustolovinu. Pa su me vodili na pivu i zavodili me, da bi na kraju ispo nesvetski recenzent.

Kad će tamburaši opet?

Ne sjecam se od koga sam dobio invite, @Fenix jel mozes pogledati datum registracije? Kad malo bolje razmislim zar nije bila jos jedna alternativa rebootu gdje su bili neki coinsi?

resident_evil zal mi je zbog merlina, uvijek sam s njim borbe vodil, sjecam se dok smo ga ti, master šo i ja napali zbog Laira jos na gameplayu😆 jer ko i obicno kenjal po ps exkluzivama. On je danasnja sony hater ekipa samo je imal stila.

renda

Da da 😃 poslje je i on kupio PS3 ali mu je X360 bila no.1 konzola.

Sad kad si spomenuo Lair. Baš mi je žao što nikad nije izašao nastavak.

voltriz ti si veteran, 1. 4. 2015., negdje u prvim valovima

Znači, ja došao nakon godinu i pol. U biti, kacmo postali portal.

Tzereen Što me sada tražiš pored njih toliko, gde si bila kad sam bio nitko?

Fenix mda? Onda ova statistika na mom profilu ne valja. Kaže rujan 2015.

I ja sam starosjedioc, jeeeee 😃

I naravno da ti je ovo prvi post 5 mjeseci poslije registracije. Sexy Butrice. Ako se ne varam, Dabar ju je originalno nazvao neštop tipa =====>SEXXYYY CHICHAAAS<======

CroZac_Drake Emily Bett Rickards

1 / 2

Tzereen Felicity Smoak. Prije mi je bila preslatka i predobar lik. Ovu sezonu mi se srozala, skupa sa serijom Malo zdepasto izgleda, vidi noge 🙂Al slatkica u faci, skroz.

Bio šovinista, ostao šovinista. 🤣