fensisuperstar Neko vrijeme sam komunicirao isključivo preko gifova
Što se promijenilo od tada?
Što se promijenilo od tada?
zato i jesi fensi, tak se šika neee?
Nema mi draže nego kad obavim dva sata researcha, sve ljepo priložim primjere, argumentiram, napišem to u 30 metarski zid slova i onda dođe @fensisuperstar i pukne bez riječi
Al daaamn godine idu stvarno bezglavo.
Žao mi je da nisam čuvao neke od stvari s foruma još od GP dana.
wooddiebone padale su oklade zašto sam to radio.
radio sam jer sam mogao i zato što su se drugi uzjebali u vezi toga
takodjer sam bio medju prvima, al kako nisam ocito dovoljno aktivan clan nisam bio spomenut xD
DarkPunisher
Haha, Ruffy bitanga
Većinom sam lurkao tamo u doba GP-a ali sam tu već poduži niz godina. Prije bio Kapelica na forumima. Bome vrijeme baš leti i ponekad se zapitam što je bilo s nekim članovima koji su prije bili aktivniji. U svakom slučaju FFA mi je najdraži dosad jer je definitivno najmirniji i da se lijepo diskutirati bez puno trolanja i toksičnih članova.
Nisam nikad sudjelovao po forumima, ali prije jedno 16/17 godina sam imao kratki susret s gameplay forumom. greyback se hvalio po društvu kako je njegovo pismo izašlo u najnovijem broju Gameplaya i svi smo trčali kupiti časopis da vidimo šta je pisao i između ostalog se žalio da ga je neki spacemanic permabanao na forumu nisam ga nikad pitao ako je žalba urodila plodom, ali bio je dobar pokušaj u svakom slučaju
Ja sam dosao negdje u pocetku foruma, Dabar me pozvao.
Bas me zanima kaj je s njim.
Svaka čast svima koji su započeli i koji se brinu oko foruma + svim članovima bez kojih forum ne bi postojao.
Mene pozvao @viper89 2015, a na GP forum sam se registrirao 20.02.2007 Jbt što vrijeme leti i kako starimo u 3 pm.
Zna netko šta je sa pspfreak-om? Da li se bavi crtanjem i živi od toga? Nadam se da da.
Solid_Merlin, Insane cobra i Briatore nisu na forumu ako se ne varam?
danko-b on nas je sve bio pozvao na meet u Metropolisu, organizirao čovjek sve, pa na kraju nije došao
Bio si i ti, kasnio si haha
@yakuza_stinger tada smo barili Milenu
Ja se vise ne sjecam tko me pozvao, ali kad sam cuo da je tu stara ekipa koju sam spamao po gameplayu, bilo je vrijeme da i ovdje krenem u pustolovinu. Pa su me vodili na pivu i zavodili me, da bi na kraju ispo nesvetski recenzent.
Fenix @yakuza_stinger tada smo barili Milenu
bože mi prosti grijehe
još je SDP-ovka općine Črnomerec
Kad će tamburaši opet?
resident_evil zal mi je zbog merlina, uvijek sam s njim borbe vodil, sjecam se dok smo ga ti, master šo i ja napali zbog Laira jos na gameplayu jer ko i obicno kenjal po ps exkluzivama. On je danasnja sony hater ekipa samo je imal stila.
Da da poslje je i on kupio PS3 ali mu je X360 bila no.1 konzola.
Sad kad si spomenuo Lair. Baš mi je žao što nikad nije izašao nastavak.