takodjer sam bio medju prvima, al kako nisam ocito dovoljno aktivan clan nisam bio spomenut xD
Počeci foruma
DarkPunisher
Haha, Ruffy bitanga
Većinom sam lurkao tamo u doba GP-a ali sam tu već poduži niz godina. Prije bio Kapelica na forumima. Bome vrijeme baš leti i ponekad se zapitam što je bilo s nekim članovima koji su prije bili aktivniji. U svakom slučaju FFA mi je najdraži dosad jer je definitivno najmirniji i da se lijepo diskutirati bez puno trolanja i toksičnih članova.
- Uređivano
Nisam nikad sudjelovao po forumima, ali prije jedno 16/17 godina sam imao kratki susret s gameplay forumom. greyback se hvalio po društvu kako je njegovo pismo izašlo u najnovijem broju Gameplaya i svi smo trčali kupiti časopis da vidimo šta je pisao i između ostalog se žalio da ga je neki spacemanic permabanao na forumu nisam ga nikad pitao ako je žalba urodila plodom, ali bio je dobar pokušaj u svakom slučaju
Ja sam dosao negdje u pocetku foruma, Dabar me pozvao.
Bas me zanima kaj je s njim.
- Uređivano
Svaka čast svima koji su započeli i koji se brinu oko foruma + svim članovima bez kojih forum ne bi postojao.
Mene pozvao @viper89 2015, a na GP forum sam se registrirao 20.02.2007 Jbt što vrijeme leti i kako starimo u 3 pm.
Zna netko šta je sa pspfreak-om? Da li se bavi crtanjem i živi od toga? Nadam se da da.
Solid_Merlin, Insane cobra i Briatore nisu na forumu ako se ne varam?
danko-b on nas je sve bio pozvao na meet u Metropolisu, organizirao čovjek sve, pa na kraju nije došao
Bio si i ti, kasnio si haha
@yakuza_stinger tada smo barili Milenu
- Uređivano
Ja se vise ne sjecam tko me pozvao, ali kad sam cuo da je tu stara ekipa koju sam spamao po gameplayu, bilo je vrijeme da i ovdje krenem u pustolovinu. Pa su me vodili na pivu i zavodili me, da bi na kraju ispo nesvetski recenzent.
Fenix @yakuza_stinger tada smo barili Milenu
bože mi prosti grijehe
još je SDP-ovka općine Črnomerec
Kad će tamburaši opet?
resident_evil zal mi je zbog merlina, uvijek sam s njim borbe vodil, sjecam se dok smo ga ti, master šo i ja napali zbog Laira jos na gameplayu jer ko i obicno kenjal po ps exkluzivama. On je danasnja sony hater ekipa samo je imal stila.
Da da poslje je i on kupio PS3 ali mu je X360 bila no.1 konzola.
Sad kad si spomenuo Lair. Baš mi je žao što nikad nije izašao nastavak.
Znači, ja došao nakon godinu i pol. U biti, kacmo postali portal.