Počeci foruma
Fenix Ima tu jos razloga, glavni je onaj kako je ovaj forum nastao tj od cega je krenilo. Bio sam ja s njim jako dobar, prakticki smo susjedi... No iz nekog razloga se on izgleda naljutio na mene, valja jer nisam kupio neku igru kod njega, tko zna. Obriso me i sa fr liste, presto se javljat (prije me redovito zvao za neke nove igre koje nije kuzio, pogotovo RPGove)... Ugl. Proslo je vec dobrih par god od toga, kako se cini o cemu je tocno rijec nikad necemo znati. Cujem sa strane da je postao jako "cudan", tako da me prodaja shopa i promjena u zivotu uopce ne cudi. Mozda i bolje za njega
Time to read all this and reminiscence
Nevjerovatno mi je drago što sam bio na početku FFA i što sam bio dio redakcije na početku
Nego, di je @CroZac_Drake? Što bi reć da ga nema više na forumu?
Fenix Kako vrijeme leti
- Uređivano
Dvije godine sam odgađao, ali sam danas konačno sinkronizirao bazu do kraja. Dosad su svi registrirani u prve dvije god imali sjebani datum joinanja na 24.9.2015., a sad je popravljeno i vraceni su pravi datumi za cca 200-ak forumasa.
Jedan zakljucak je da je prvi veliki exodus s Reboota bio u 3. mj 2015, a drugi negdje u 4. mj.
Ovdje imate sortirane od najstarijeg:
https://forum.ffa.hr/users?sort=oldest
Brzo sam se našao među najstarijim, nisam imao dojam da sam tako brzo stigao po osnutku foruma.
- [unknown discussion]
- [unknown discussion]
- [unknown discussion]