Flipper Čovjek ima instagram za pamćenje zbog očitog fetiša na liftove. I sebe samoga

Torgue jesam jesam, evo idem taman nazad, nosim ribe doma

Fenix Ima tu jos razloga, glavni je onaj kako je ovaj forum nastao tj od cega je krenilo. Bio sam ja s njim jako dobar, prakticki smo susjedi... No iz nekog razloga se on izgleda naljutio na mene, valja jer nisam kupio neku igru kod njega, tko zna. Obriso me i sa fr liste, presto se javljat (prije me redovito zvao za neke nove igre koje nije kuzio, pogotovo RPGove)... Ugl. Proslo je vec dobrih par god od toga, kako se cini o cemu je tocno rijec nikad necemo znati. Cujem sa strane da je postao jako "cudan", tako da me prodaja shopa i promjena u zivotu uopce ne cudi. Mozda i bolje za njega 🙂

Fenix Inače, prodaje je sad, kaže da se zasitio

Ne bi se ni ja s tim zajebavao. Zarada je mala, a posla puno. Nitko se nije obogatio na tom.

zontra Ne mogu se sjetiti jesi ti bio jedan od ponuđenih u anketi kad se na Next Levelu/Rebootu iz sprdnje glasovalo kojeg člana se permabana? 🤣 Anonymous je bio, sigurno (ako se dobro sjećam imena).

Sjećam se da mi je @Prika sredio pozivnicu preko veze. Tu me nitko nije znao jer nisam bio na Rebootu-u ili kako se već zvao drugi forum, nego sam obitavao na ps3-cro.
    Nešto sam se nećkao oko registracije pa je Prika poludio na mene, on se založio za mene, a ja ga sramotim. 🤣

Fico
      Vrlo vjerojatno, u to vrijeme na NL-u sam imao jedno 15-tak banova 🤣

Matador ko da je proslo sto godina..
      Kad se ja sjetim svojih pitanja i prvih dana po forumu...
      Dobar dan!Kako cu ubaciti cd zna li netko?!
      Takva su mi pitanja bila...
      Kad malo bolje razmislim nisam puno naucio od tada...i dalje pitam slicne stvari 😃

Fenix
      Da, nazalost i kratko sam ostao, jeste vi isli jos gdje poslje??
      Jel se jos tko cuje s Dabrom?

Time to read all this and reminiscence
        Nevjerovatno mi je drago što sam bio na početku FFA i što sam bio dio redakcije na početku

@Fenix

danko-b Da, nazalost i kratko sam ostao, jeste vi isli jos gdje poslje??

Nisam siguran, mislim da nismo. Ali zatvorili smo birtiju

krpa s crozacom se čujem jer sheramo Netflix. Rekao je nekoliko puta da će navratit, pa nista

@Fenix jel danas ide novi forum? 🙂 Bas me zanima sto si sad smislio jer već ovaj je genijalan.

Samo da novi ima dark temu. 😃

2 mjeseci kasnije

Dvije godine sam odgađao, ali sam danas konačno sinkronizirao bazu do kraja. Dosad su svi registrirani u prve dvije god imali sjebani datum joinanja na 24.9.2015., a sad je popravljeno i vraceni su pravi datumi za cca 200-ak forumasa.

Jedan zakljucak je da je prvi veliki exodus s Reboota bio u 3. mj 2015, a drugi negdje u 4. mj.

Ovdje imate sortirane od najstarijeg:
        https://forum.ffa.hr/users?sort=oldest

Fenix bio bih i ja day one al mislim da je tada na rebootu kruzila pozivnica samo za odredjene ljude te sam tek nakon 10 dana dobio invite 🙂

Brzo sam se našao među najstarijim, nisam imao dojam da sam tako brzo stigao po osnutku foruma.

godina kasnije
          Fenix referenced this discussion from multiple sources:
          • [unknown discussion]
          • [unknown discussion]
          • [unknown discussion]