Kad će tamburaši opet?

Ne sjecam se od koga sam dobio invite, @Fenix jel mozes pogledati datum registracije? Kad malo bolje razmislim zar nije bila jos jedna alternativa rebootu gdje su bili neki coinsi?

resident_evil zal mi je zbog merlina, uvijek sam s njim borbe vodil, sjecam se dok smo ga ti, master šo i ja napali zbog Laira jos na gameplayu😆 jer ko i obicno kenjal po ps exkluzivama. On je danasnja sony hater ekipa samo je imal stila.

renda

Da da 😃 poslje je i on kupio PS3 ali mu je X360 bila no.1 konzola.

Sad kad si spomenuo Lair. Baš mi je žao što nikad nije izašao nastavak.

voltriz ti si veteran, 1. 4. 2015., negdje u prvim valovima

Znači, ja došao nakon godinu i pol. U biti, kacmo postali portal.

Tzereen Što me sada tražiš pored njih toliko, gde si bila kad sam bio nitko?

Fenix mda? Onda ova statistika na mom profilu ne valja. Kaže rujan 2015.

I ja sam starosjedioc, jeeeee 😃

I naravno da ti je ovo prvi post 5 mjeseci poslije registracije. Sexy Butrice. Ako se ne varam, Dabar ju je originalno nazvao neštop tipa =====>SEXXYYY CHICHAAAS<======

CroZac_Drake Emily Bett Rickards

1 / 2

Tzereen Felicity Smoak. Prije mi je bila preslatka i predobar lik. Ovu sezonu mi se srozala, skupa sa serijom Malo zdepasto izgleda, vidi noge 🙂Al slatkica u faci, skroz.

Bio šovinista, ostao šovinista. 🤣

Fenix

Da, da, to je bilo negdje 2012., bio sam klinjo u 1. srednje. Znali bi zastekati Uncharted 3 MP serveri i onda sam lako planuo. Ako se sjecas mog posta od neki dan iz teme ‘Sto vas zivcira…’ gdje sam osuo po svim svecima i developerima Mafie 2, tako nesto slicno je i bilo prije 10 godina, samo sam tada htio da im svi serveri propadnu. Miran sam momak, ali eto znam nekad planuti 😅

Ali ovo je bas nostalgia trip, da je vec 7 godina na FFA proslo. Bas imam lijepih uspomena, a i dalje mi je dobro, tako da je ovo jedini forum bilo kakve vrste na kojem sam aktivan.

Mene najvise zanima sta je s clanom Briatore, on je takva legenda bio i uvijek imao neke uzrecice. Iako ju on nije izmislio, njegova najdraza mi je definitivno ‘Nikad nije kasno da se ljubi strasno’.

Išao sam vidjeti svoje otvorene teme i vidio (sjetio se) kako sam krajem 2015. otvorio temu za movie ratings gdje sam izvlačio sve ocjene filmova koje ste pisali u Zadnji film... temi i radio našu imdb listu. Jebemti što sam imao višak vremena.

A onda godinu dana kasnije kad su pokrenuti Otimači pa ste meni i ELEC-u znali davati da gledamo rumunjske filmove. Krv ti jebem.

zontra Mene najvise zanima sta je s clanom Briatore

Jos uvijek je aktivan na Rebootu. Ovdje je odbio doci iz "moralnih" razloga...

A sad prodaje firmu koliko vidim.

Soul Jos uvijek je aktivan na Rebootu. Ovdje je odbio doci iz "moralnih" razloga...

Bio je i ovdje, pa je demonstrativno otišao kad smo na portalu uspoređivali cijene trgovina, pa njegova nije bila najjeftinija. Inače, prodaje je sad, kaže da se zasitio

Flipper Čovjek ima instagram za pamćenje zbog očitog fetiša na liftove. I sebe samoga