Gipsyking Elden Ring, vec sam napravio pre-order 😄 Sto se tice Horizon, vjerovatno cu pricekati malo, ipak 140 eura mi je malo previse u istom mjesecu😅
milicevic87 Elden ring - day one. Horizon i gt7 kad padne cijena, ili rabljeno. Ne dajem im iz principa 80€ po igri.
yakuza_stinger 1998., 2001., 2004., 2007. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>hrpa galaksija od ne znam ni sam koliko parseca >>>>>>>2022 lol
blade easy StarCraft, Grim Fandango, Baldur's Gate, Metal Gear Solid, Half-Life, Zelda: Ocarina of Time, Fallout 2, MediEvil, Spyro, Crash: Warped, Banjo Kazooie, Pokemon Red/Blue. S ove liste bez jebemti možeš staviti 3 ili 4 igre u top 10 najboljih ikada.
DarkPunisher Cute, 2005. Says Hi. Devil May Cry 3 Resident Evil 4 CoD2 Dalje ni netrebam, pobjeda vec.
maverick DarkPunisher pa mogu ti reci i da su meni sve nabrojane nekada bile u top 10, osim kodare. Sad se s godinama malo slika promijenila, ali to ne znaci da spomenute igre nisu bomba. Fakin Resi 4! To ne ide sa vjecne liste top 10 ni da from izbaci 10 Sekira. A o Shadowu necu trositi rijeci, vec sam dovoljno pricao. Vjerojatno najbolja igra ikada napravljena, imo.
[deleted] Horizon FW Elden Ring GT 7 GoW Ragnarok Starfield Hogwarts Legacy BoTW 2 (moguce) jesam spomenuo elden ring? necu dalje ni nabrajat, sve te vaše boomerske godine se mogu sakrit naspram ove 😌
chono [deleted] fuck, 2022. nije gotova 🙈 Stalker 2 i Cyber2077 v2.0 jos stizu 😁 Mogao bi i Hellblade, dok Starfield jako tesko. Mozda ipak 2004. ispred 98. unatoc svemu