Nexus Wow, ovaj Sifu izgleda odlično. Skroz mi prošla ispod radara. Svakako je u planu: Dying Light 2 Sifu Horizon
viper89 Je da, u povijesti gaminga 🤣🤣🤣 :p Ništa za mene. Elden nakon sekira, horizon isto za par mjeseci ne pali me Day 1. Translated - čeka se 3.mj I Gt7 na ps5
master_x Dosta vas isčekuje GT 7 (ukljućujući i mene) u 3 mjesecu a ne vide bitno,planiran izlazak 04.03.2022,znači da nije siguran.
buz master_x Izbacili su trailer prije tri dana gdje na kraju piše da izlazi 4.3. S obzirom da je marketing započeo, sigurno neće biti odgode.
Gipsyking Elden Ring, vec sam napravio pre-order 😄 Sto se tice Horizon, vjerovatno cu pricekati malo, ipak 140 eura mi je malo previse u istom mjesecu😅
milicevic87 Elden ring - day one. Horizon i gt7 kad padne cijena, ili rabljeno. Ne dajem im iz principa 80€ po igri.
yakuza_stinger 1998., 2001., 2004., 2007. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>hrpa galaksija od ne znam ni sam koliko parseca >>>>>>>2022 lol
blade easy StarCraft, Grim Fandango, Baldur's Gate, Metal Gear Solid, Half-Life, Zelda: Ocarina of Time, Fallout 2, MediEvil, Spyro, Crash: Warped, Banjo Kazooie, Pokemon Red/Blue. S ove liste bez jebemti možeš staviti 3 ili 4 igre u top 10 najboljih ikada.