2017

• NieR Automata
  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Dvije igre koje su pričom a i gameplay mehanikama doveli gaming do samog vrhunca svojih žanrova.

Horizon
Sifu
Elden ring(maybe)
lost ark
steam deck-cekam da mi se jave

Horizon Forbbiden West.
Nemam vremena za ostale mediokritete.

13 dana kasnije

Dying Light i Sifu otpali, Horizon i Elden Ring dolaze. Nadam se da ću njih uspjeti sporješiti, ali sumnjam

😃
😃
1 / 2
Bitno da sam ja nadobudna budala upgradao storage da mi sve stane, a na kraju cu i ovak imat mjesta

OverHypedG Bolje da si nas nadogradio nekim pivama.

A niš, lagano mentalne pripreme i oduzimanje samom sebi vrijeme za spavanje. Jedva čekam.

Elden Ring preorderan a sve ostalo će na čekanje uključujući ženu i djecu 🤣

Martha Is Dead me intrigirala dok nisam vidio da je od deva The Town of Lighta. Jedan toliko zanimljiv walking sim da sam se jedva dogegao do prvog sata igre prije uninstalla. A volim mnoge walking simove.

Svejedno, probat će se pa ako baš bude zanimljivo onda i odigrati. 🙂

8 dana kasnije

Ne znam gdje je bila pamet Codemastersu da izda igru bez imalo hypea i marketinga u ovom periodu.

GT7 izlazi za tjedan dana, a Elden Ring će pokupiti sav interes igrača na dan izlaska.

weky A zapravo se radi o kvalitetnoj arkadnoj igri.Na EA Play može se več sada isprobat 10h Trial.
        Nakrcali su brdo sadržaja.Nit blizu onog fijaska od GRID-a iz 2019.god.

Marcilius Imaš pod Trial sekcijom.GRID Legends.
          10h možeš isprobat.Al u Story modu možeš igrat samo do Chaptera 6.Onda imaš kupove za karijeru te ostalo.

Hvala vam dečki.👍 Uh to ću odmah probati, baš me zanima da li je dobra. Nakon ride 4 mi je sve kamilica🤣

Ma još bolje

👍
            😄
            😄
            1 / 3
            Nakon dirt 2 rally i sada ride 4(sado mazo) arkada dušu dala Inače, ride 2 top igra taman za ovakve kao ja Dok me ride 4 ubio u pojam, ali morati ću više vježbati.

Marcilius Isprobaj RiMS Racing
              I postat češ mehaničar za motore,a ne samo vozač.To je malo pretjerana simulacija.