densetsu Elden Ring (prednaručio Launch Edition fur PS5), a nešto kasnije Horizon II: Forbidden West.
Tzereen Propast ću ovaj mjesec... Steam Deck Lost Ark Destiny Elden Ring i naravno: Horizon Forbidden West...
HideooKoojima krpa Jesi i ti on onih koje ne zanima Horizon Zero Dawn 😉 Ja jedva čekam GT 7 , a sve ostalo mi je kme kme
Miro Ako bas recenzije pokazu da je dying light 2 neko cudo od igre mozda ga uzmem, horizon ce se vjerovatno cekati debelo snizenje. A destiny 2 koliko god bi htio ne igrati ga toliko znan da nema previse spavanja Elden ne triba niti spominjati jer to ionako znamo da ke goty
Nexus Wow, ovaj Sifu izgleda odlično. Skroz mi prošla ispod radara. Svakako je u planu: Dying Light 2 Sifu Horizon
viper89 Je da, u povijesti gaminga 🤣🤣🤣 :p Ništa za mene. Elden nakon sekira, horizon isto za par mjeseci ne pali me Day 1. Translated - čeka se 3.mj I Gt7 na ps5
master_x Dosta vas isčekuje GT 7 (ukljućujući i mene) u 3 mjesecu a ne vide bitno,planiran izlazak 04.03.2022,znači da nije siguran.
buz master_x Izbacili su trailer prije tri dana gdje na kraju piše da izlazi 4.3. S obzirom da je marketing započeo, sigurno neće biti odgode.