DarkPunisher zasto? Sta sam krivo napisao? 98. I 2004. za mene. Jednako kao i tvoje misljenje

DarkPunisher pa mogu ti reci i da su meni sve nabrojane nekada bile u top 10, osim kodare. Sad se s godinama malo slika promijenila, ali to ne znaci da spomenute igre nisu bomba. Fakin Resi 4! To ne ide sa vjecne liste top 10 ni da from izbaci 10 Sekira.
A o Shadowu necu trositi rijeci, vec sam dovoljno pricao. Vjerojatno najbolja igra ikada napravljena, imo.

Horizon FW
Elden Ring
GT 7
GoW Ragnarok
Starfield
Hogwarts Legacy
BoTW 2 (moguce)

jesam spomenuo elden ring?

necu dalje ni nabrajat, sve te vaše boomerske godine se mogu sakrit naspram ove 😌

[deleted] fuck, 2022. nije gotova

🙈
    😁
    1 / 2
    Stalker 2 i Cyber2077 v2.0 jos stizu Mogao bi i Hellblade, dok Starfield jako tesko.

Mozda ipak 2004. ispred 98. unatoc svemu

FFA je promijenio naslov Veljača donosi jednu od najboljih ponuda igara svih vremena. Što planirate igrati?.

2017

• NieR Automata
    • The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Dvije igre koje su pričom a i gameplay mehanikama doveli gaming do samog vrhunca svojih žanrova.

Horizon
    Sifu
    Elden ring(maybe)
    lost ark
    steam deck-cekam da mi se jave

Horizon Forbbiden West.
    Nemam vremena za ostale mediokritete.

13 dana kasnije

Dying Light i Sifu otpali, Horizon i Elden Ring dolaze. Nadam se da ću njih uspjeti sporješiti, ali sumnjam

😃
    😃
    1 / 2
    Bitno da sam ja nadobudna budala upgradao storage da mi sve stane, a na kraju cu i ovak imat mjesta

OverHypedG Bolje da si nas nadogradio nekim pivama.

A niš, lagano mentalne pripreme i oduzimanje samom sebi vrijeme za spavanje. Jedva čekam.

Elden Ring preorderan a sve ostalo će na čekanje uključujući ženu i djecu 🤣