maverick DarkPunisher pa mogu ti reci i da su meni sve nabrojane nekada bile u top 10, osim kodare. Sad se s godinama malo slika promijenila, ali to ne znaci da spomenute igre nisu bomba. Fakin Resi 4! To ne ide sa vjecne liste top 10 ni da from izbaci 10 Sekira. A o Shadowu necu trositi rijeci, vec sam dovoljno pricao. Vjerojatno najbolja igra ikada napravljena, imo.
[deleted] Horizon FW Elden Ring GT 7 GoW Ragnarok Starfield Hogwarts Legacy BoTW 2 (moguce) jesam spomenuo elden ring? necu dalje ni nabrajat, sve te vaše boomerske godine se mogu sakrit naspram ove 😌
chono [deleted] fuck, 2022. nije gotova 🙈 Stalker 2 i Cyber2077 v2.0 jos stizu 😁 Mogao bi i Hellblade, dok Starfield jako tesko. Mozda ipak 2004. ispred 98. unatoc svemu
prayer 2017 NieR Automata The Legend of Zelda: Breath of the Wild Dvije igre koje su pričom a i gameplay mehanikama doveli gaming do samog vrhunca svojih žanrova.
OverHypedG Dying Light i Sifu otpali, Horizon i Elden Ring dolaze. Nadam se da ću njih uspjeti sporješiti, ali sumnjam 😃 Bitno da sam ja nadobudna budala upgradao storage da mi sve stane, a na kraju cu i ovak imat mjesta 😃
foggy OverHypedG Bolje da si nas nadogradio nekim pivama. A niš, lagano mentalne pripreme i oduzimanje samom sebi vrijeme za spavanje. Jedva čekam.
krpa Martha Is Dead me intrigirala dok nisam vidio da je od deva The Town of Lighta. Jedan toliko zanimljiv walking sim da sam se jedva dogegao do prvog sata igre prije uninstalla. A volim mnoge walking simove. Svejedno, probat će se pa ako baš bude zanimljivo onda i odigrati. 🙂
weky Ne znam gdje je bila pamet Codemastersu da izda igru bez imalo hypea i marketinga u ovom periodu. GT7 izlazi za tjedan dana, a Elden Ring će pokupiti sav interes igrača na dan izlaska.
master_x weky A zapravo se radi o kvalitetnoj arkadnoj igri.Na EA Play može se več sada isprobat 10h Trial. Nakrcali su brdo sadržaja.Nit blizu onog fijaska od GRID-a iz 2019.god.
master_x Marcilius Imaš pod Trial sekcijom.GRID Legends. 10h možeš isprobat.Al u Story modu možeš igrat samo do Chaptera 6.Onda imaš kupove za karijeru te ostalo.