wooddiebone To još uvijek ne mjenja činjenicu da skuplja kućišta nemaju nužno bolji airflow od jeftinijih
nemaju sva. ja sam rekao da za 100 eura više može dobit kučište koje IMA bolji airflow i manje temperature. To u niti jednom segmentu ne znači da svako kučište koje je 100 eura skuplje ima bolji airflow i ima manje temperature. Te tvoje jeftine provokacije gdje izlačiš rečenicu i okrećeš smisao meni ne možeš prodati. Sve što kažem ja mogu dokazati. Sa chartovima.
Silverstone Raven RV02 je doslovno kralj temperatura u tom cijenovnom segmentu. i to stock. takav kakav ga dobiš.
Niti jedno budget kučište nema toliko niske temperature. Ima dobrih kučišta, nitko nije rekao da nema, Eclipse 300 je 500 kuna.
wooddiebone i dok to ne shvatiš, nisam siguran da si kompetentan za raspravu o budžetiranju PC builda nekom prosječnom.
izvini inženjeru nisam te prepozno.
u svaki build koji sam nekome radio, uzimao sam u obzir cijenu, cilj, mogućnosti, kvalitetu komponenti, kvalitetu kučišta, najniže moguće temperature, buku i cable management.
čak je i AIO postavljen gdje je postavljen zbog vibracija. Testirano u tom kučištu taj AIO stavlja više vibracija na čitavo kučište ako nije u položaju XX. I da to nisam ja testirao, to je testirao netko drugi, koji je zapravo inženjer, u struci. Ja sam samo proučio. Ali ako te zanima malo kako radi grijanje topli zrak hladni zrak, strujanje zraka eto ti ga još jedan inženjer --> @Kaiserus koji ako se prestane kurvati na dobrom putu da bude doktor.