Nedavni post Fenixa u blebletaonici kako se našao s društvom u Gorskom kotaru me nagnao da otvorim temu. Vidio sam da postoji ona vezana za meet još iz 2017., i vjerujem da se neki od vas često vidite, no s ovom temom ipak obuhvaćamo cijeli forum i moj prijedlog bi ipak bio nešto drugačije prirode od cuge u kafiću.
Dakle, ideja je da se ekipa s foruma, oni koji mogu, okupe u nekoj vikendici/kući za odmor. Trenutna situacija je škakljiva zbog korone, ali dok se dogovorimo će vjerujem proći dovoljno vremena, tj odredimo neki datum u npr. 3 mjesecu pa smo sigurniji. U narednih mjesec dana mogu preuzeti na sebe da vam pošaljem neke lokacije koje bi bile zgodne za tako nešto uz cijenu pa kada se dogovorimo oko iste, naravno ako ima zainteresiranih, krenemo u dogovor oko datuma, i u konačnici rezervaciju.
Za početak bi trebali dobiti samo neki generalni "vibe" koliko ste za tako nešto. Neka kuća u nekoj Ravnoj Gori ili neš za 15 ljudi, petak/subota ili oba noćenja, nakupujemo hrane i cuge, uzmemo Tekken 3 pa jbg tko uzme Eddya pije rakiju do kraja večeri.