Flipper Ja sam za, samo ako će Tuhy doći, bilo bi dobro da nešto pojebe prije meeta, inače smo svi najebali tu večer.
yakuza_stinger Mislim da je 15 ljudi optimistična brojka, toliko ih nekad ne možeš skupit na anualnom mitingu nekad.
blade yakuza_stinger Malo koja kuća i ide do tih brojki. To sam i napisao kao najbolji slučaj. Ako bude tako super, ako ne, imamo širi izbor smještaja ako ništa.
Picek Ja sam isto za, jedino mi 3.mjesec baš ne odgovara jer bih trebao imati dvije utrke, pripreme itd. (u prijevodu nema tulumarenja i alkohola). Bilo koji vikend u 4.mjesecu bio bi OK.
Tuhy Mi se prije desetak godina i okupili kod frenda u viksi i takav meeting i je najviše cool. Kod onog Marija sa fex-a. Ekipa s foruma di se većina prvi put vidla. Cool ideja i ak bi mogo, definitivno bi navratil
TITANXIS hehe, ma ne idite u smrt ljudi jer ovo me podsjeća na neki horor film sa mlađim ljudima kaj se nađu u šumi u nekoj brvnari da se odmore od radnog tjedna dok ih nešto po noći vreba. mislim da je blade nekaj isplaniral i oče nas odjebat a niko nebu znal kaj je sa nama. naslov na ovom portalu: većina ffa forumaša nestalo bez traga, hehe!
Torgue TITANXIS hehe, ma ne idite u smrt ljudi jer ovo me podsjeća na neki horor film sa mlađim ljudima kaj se nađu u šumi u nekoj brvnari da se odmore od radnog tjedna dok ih nešto po noći vreba. mislim da je blade nekaj isplaniral i oče nas odjebat a niko nebu znal kaj je sa nama. naslov na ovom portalu: većina ffa forumaša nestalo bez traga, hehe! Alarm je Tekken 3. Odmah znaš da nema net i signala za mob.
DarkPunisher Upad 200 kn, satnica 30 eto jel fer 😃 Salim se malo, ali bilo bi lijepo kad bi cure mogle doc, bar to malo kaj vas imamo 😁
buz DarkPunisher Definitivno bi se osjećala ugodno s hrpom likova koji su zadnji put ženu vidjeli kad su igrali Shadow of the Tomb Raider. 😄