Picek Ja sam isto za, jedino mi 3.mjesec baš ne odgovara jer bih trebao imati dvije utrke, pripreme itd. (u prijevodu nema tulumarenja i alkohola). Bilo koji vikend u 4.mjesecu bio bi OK.
Tuhy Mi se prije desetak godina i okupili kod frenda u viksi i takav meeting i je najviše cool. Kod onog Marija sa fex-a. Ekipa s foruma di se većina prvi put vidla. Cool ideja i ak bi mogo, definitivno bi navratil
TITANXIS hehe, ma ne idite u smrt ljudi jer ovo me podsjeća na neki horor film sa mlađim ljudima kaj se nađu u šumi u nekoj brvnari da se odmore od radnog tjedna dok ih nešto po noći vreba. mislim da je blade nekaj isplaniral i oče nas odjebat a niko nebu znal kaj je sa nama. naslov na ovom portalu: većina ffa forumaša nestalo bez traga, hehe!
Torgue TITANXIS hehe, ma ne idite u smrt ljudi jer ovo me podsjeća na neki horor film sa mlađim ljudima kaj se nađu u šumi u nekoj brvnari da se odmore od radnog tjedna dok ih nešto po noći vreba. mislim da je blade nekaj isplaniral i oče nas odjebat a niko nebu znal kaj je sa nama. naslov na ovom portalu: većina ffa forumaša nestalo bez traga, hehe! Alarm je Tekken 3. Odmah znaš da nema net i signala za mob.
DarkPunisher Upad 200 kn, satnica 30 eto jel fer 😃 Salim se malo, ali bilo bi lijepo kad bi cure mogle doc, bar to malo kaj vas imamo 😁
buz DarkPunisher Definitivno bi se osjećala ugodno s hrpom likova koji su zadnji put ženu vidjeli kad su igrali Shadow of the Tomb Raider. 😄
blade Pošaljem preko vikenda jednu top kuću u kojoj sam ja bio nedaleko od Čabra. 12 kreveta, dnevni, game room s pikadom i stolom za biljar, sauna, jacuzzi, grijani bazen. Mislim da nas 10 npr ne bi dalo preko 2 tisuće kuna za dvije noći.