Kaiserus ako se referiraš na mene, tu sam ja. I realno, imam ovlasti svašta izmoderirat, ali sam realno lijenčina pa ništa od tog ne radim. Nekam se čudim kako je Fenix to ostavio kad me može komotno degradirat s obzirom na neaktivnost na tom polju. Kao opravdanje bi mogao navesti to da, baš zbog toga što veliš da smo vidjeli svašta prije 20 godina na GP-u, da je ova razina toksičnosti za mene zapravo nije ništa posebno. Odnosno dosta sam blag po pitanju cenzure i moderiranja. Radije da vidim aktivnost pa makar nerijetko išla u ne znam kakve sfere, nego da sve sankcioniram, podijelim ponešto banana i ubijem forum. Bez obzira na izljeve svojih trolanja tu i tamo, da uglavnom uvažavam sve i svakog. Na kraju, tko sam ja da išta pametujem i govorim nekom o nečemu ili namećem mišljenje i slično.
Mene više fascinira činjenica da je većina nas odavno prešla 30 godina života (realno ja, ti, foggy, chono smo sve bliže 40-oj) i da svjedočimo djetinjastim pizdarijama koje se iznova ponavljaju. Shvatio bih, kada dođeš u određene godine, da doživiš nešto životnih situacija u toj mjeri da ti je prepucavanje na forumu možda svedeno 735. mjesto po bitnosti. Ako uopće. Fascinira me to dramatiziranje oko ničeg. Fascinira me tupljenje i dokazivanje oko nečeg tako trivijalnog i nebitnog kao što je, karikiram, broj fps-a, broj ekskluziva, broj ocjena neke igre, do te mjere da dijalog ne može funkcionirat. Teško da će išta od toga bilo kom od vas završit kao epitaf na nadgrobnom spomeniku jednog dana kad izvršite terminalni uzdah. Eto, toliko je bitno.