• Uređivano

Raziel Tatom me zovu samo one nesretnice koje padnu na moj šarm. A i to bude svake prijestupne godine. Inače sam prilično slobodan, tek toliko da i to objavim mnogobrojnim FFA članicama foruma.

montoya Ni ja ni Buz nismo moderirali FFA forumom, samo Gameplayjom, Next Levelom i Rebootom. Portalovac sam bio ovdje oko 2 godine.

Fenix Za savjet uvijek. Makar je i za to dovoljno samo poslušati što želi zajednica i u kojem smjeru žele da se eventualno forum razvija u smislu novih funkcija i mogućnosti. Ja sam već stariji pa lakše prihvaćam uglavnom one inkrementalne promjene.

Miro

Evo dobio si me. Ti i sezona Bacon Rostija u Mekdreku.

Ovo sad nek bude i moja službena prijava za moderatora.

Časno obećajem ruka na Bibliju🤚✝️📓 da neću o tome što Miro spominje zboriti. Možda se neće ljudi slagat s mojim mišljenjima, ali odgovornost moderatora dolazi ispred bivanja u pravu.

Brijac Cestitao mi Master bozic/novu godinu pa sam ga pitao hoce li se ikad vratit, rekao je no way…

• buz

•  
    •  
    •  
    •  

montoya Jer nam je @Fenix smanjio plaću s 4000€ na 3800€ mjesečno, nismo mogli preko toga.

Sam sam si skinuo ovlasti i otišao s Reboot foruma kad je došao Megatama kao admin. To je trebao bit kao neki častan čin ili whatever. 😅

Fenix upravo to, mislim da neko moderiranje i nije potrebno, vise usmjeravanje pažnje na gaming teme ili aktualnosti kao što je CES sada pa umjesto članka na portalu samo se otvori tema s kratkim uvodom i ljudi se već raspišu.

Meni nije problem pisati o igrama koje igram ili me zanimaju, samo to treba raditi redovito i od strane vise ljudi (tj. modova) pa se ostali već priključe.

Još su mi najbolje Nintendo teme - tamo se uvijek piše samo o igrama / gameplayu, ljudi ostave svoje dojmove, nema prepucavanja oko konzola vs. PC, niti brojanja frameova. Samo jbg, malo tko danas radi dobre igre poput Nintenda 🙃

Uglavnom, volio bih na forumu citati vise o igrama koje ljudi prolaze, a manje o politici i wokeu (iako nemam ništa protiv toga, samo da to bude isključivo u izdvojenim zonama, nešto kao PvP zone u MMO igrama 😃 )

Uglavnom, ako su Zero i sanzo za, onda sam i ja 🙂

• Heat

•  
      •  

buz Seppuku

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  

Ovaj topic je odlican da vidimo tko kome lajka postove kroz druge teme 😃

foggy

Ti bi bio odlican moderator, nadam se da ce tvoj FP jednog dana biti platforma👍🙂

Brijac i dovesti Spejsa na forum kao moda i cirkus može početi

chono ne prijeti ovima preko Učke, budi gospodin

Šalu na stranu foggy bi bio dobar, ili stinger ako je aktivan još. Old scool ekipa sa gameplay.hr. Oni su vidjeli svašta

• foggy

•  
          •  
          •  
          •  

Kaiserus Oni su vidjeli svašta

Nakon tvojih bicepsa nista vise ni ne trebam vidjet. Hvala na zeljama, ali ja bih bas htio da me @sanzo bana, siguran sam da je jos ljubomoran na mene jer znam mh long sword build bolje od njega.

Kaiserus ako se referiraš na mene, tu sam ja. I realno, imam ovlasti svašta izmoderirat, ali sam realno lijenčina pa ništa od tog ne radim. Nekam se čudim kako je Fenix to ostavio kad me može komotno degradirat s obzirom na neaktivnost na tom polju. Kao opravdanje bi mogao navesti to da, baš zbog toga što veliš da smo vidjeli svašta prije 20 godina na GP-u, da je ova razina toksičnosti za mene zapravo nije ništa posebno. Odnosno dosta sam blag po pitanju cenzure i moderiranja. Radije da vidim aktivnost pa makar nerijetko išla u ne znam kakve sfere, nego da sve sankcioniram, podijelim ponešto banana i ubijem forum. Bez obzira na izljeve svojih trolanja tu i tamo, da uglavnom uvažavam sve i svakog. Na kraju, tko sam ja da išta pametujem i govorim nekom o nečemu ili namećem mišljenje i slično.

Mene više fascinira činjenica da je većina nas odavno prešla 30 godina života (realno ja, ti, foggy, chono smo sve bliže 40-oj) i da svjedočimo djetinjastim pizdarijama koje se iznova ponavljaju. Shvatio bih, kada dođeš u određene godine, da doživiš nešto životnih situacija u toj mjeri da ti je prepucavanje na forumu možda svedeno 735. mjesto po bitnosti. Ako uopće. Fascinira me to dramatiziranje oko ničeg. Fascinira me tupljenje i dokazivanje oko nečeg tako trivijalnog i nebitnog kao što je, karikiram, broj fps-a, broj ekskluziva, broj ocjena neke igre, do te mjere da dijalog ne može funkcionirat. Teško da će išta od toga bilo kom od vas završit kao epitaf na nadgrobnom spomeniku jednog dana kad izvršite terminalni uzdah. Eto, toliko je bitno.

• sanzo

•  
              •  

foggy

Ma kakav ban, kad budem na vlasti iskoristit ću ffa proračun da te unajmim za izradu guideova za mh wilds. Onda ćeš bit prisiljen naučit igrat igru kako spada 😃

• foggy

•  
                •  
                •  
                •  

sanzo To zvuci kao nesto sto zelim 😃

• Brijac

•  
                •  
                •  
                •  

yakuza_stinger Nekam se čudim kako je Fenix to ostavio kad me može komotno degradirat

Ko bi onda mijenjao naziv Bitching teme?

• Fenix

•  
                  •  

Brijac pa točno to, najkorisniji moderator od kad je foruma na ovim prostorima

• Genesis

•  
                  •  
                  •  
                • Uređivano

Vidim imam neka 2-3 glasa i sve sto mogu reci je ovo

pravednik

Ne mogu vjerovati da će ovome skoro 10 godina kako sam napravio, kao da je bilo jučer… Still laughing my ass out, ja sad na sastanku kad sam se sjetio