Biram ovog momka za poziciju Moderatora. Čuo sam da je odmjeren, pravedan i krajnje prijatan za razgovor.

• Fenix

•  
      •  

sanzo a i siguran sam da ima boljih kandidata

A ja sam siguran da si ti preskroman

Imam dojam da ste ti i @Deadwalker univerzalno omiljeni na forumu, ne toliko kroz prizmu sušte popularnosti koliko po pitanju sposobnosti izražavanja na način koji će argumentirat i suprostavit mišljenje, ali pritom neće to izvesti na način da ponizi osobu s druge strane.

Osobno bih vas dvoje (i još ponekoga, čekam da se jave) primarno volio dobit u nekoj savjetničkoj ulozi, da pomognete usmjerit forum prema dalje ka ekspanziji koja će se uskoro dogodit s novim FFA koji će biti više orijentiran prema zajednici i diskusu o samim igrama i zbivanjima o industriji, nego što će biti portal u klasičnom smislu kao dosad. A ako se dobro detektira što nije u redu, postavi struktura i usmjere rasprave, samo moderiranje kao takvo postaje obosolete.

Sve samo da nije zadrti liberal i konzolaš. U suprotnom zelim forumu

Ja uopće ne vidim toliko potrebe za nekim intervencijama i sl. Chono zna nekad biti naporan u raspravama s obzirom da najviše iskače aktivnošću, ali nije da se s njim ne može komunicirati, niti smatram da nešto posebno narušava "harmoniju" foruma…ako zanemarimo povremeno PC master race trolanje u multiplatform temama i tipa HNL-u.😅 U krajnjoj liniji tu je ignore, makar osobno ne koristim tu funkciju za ikoga.

Meni je forum mjesto za opuštene rasprave i zabavu. Tu i tamo iskoče teme u kojima se mimoilazimo u mišljenjima, tipa "woke" sadržaji, politika, konzole i dr. no generalno bih rekao da je tolerancija dosta visoko i da izrazito zadrtih i bezobraznih osoba ovdje nema ili su u tihoj manjini, kako bi i trebalo biti.

Anyway, podrška Sanzi i Deadwalkeru, ne samo po uzornom ponašanju na forumu zbog kojeg mogu biti primjer ne samo novim članovima već i zbog dosadašnjeg doprinosa u vidu kvalitetnog sudjelovanja i postova. Ne želim ih previše hvaliti da se ne umisle, jel.: p

• prayer

•  
          •  
          •  

Raziel

Koji su to bili dani jbt. Ja napravim korak unaprijed, on 2 unazad i tako konstantno. Nervoza me hvata kad se sjetim.

Zero Chono zna nekad biti naporan u raspravama s obzirom da najviše iskače aktivnošću, ali nije da se s njim ne može komunicirati, niti smatram da nešto posebno narušava "harmoniju" foruma…ako zanemarimo povremeno PC master race trolanje u multiplatform temama i tipa HNL-u.

Bas to. Kmecati non stop bi isto trebalo bannati, ali mene je u zadnje vrijeme briga, čim vidim da počinje eskalacija, ja se povučem, posebice kada se počne o svetim gralovima foruma raspravljati.

prayer nikad problema s tim čovjekom nisam imao.

• Heat

•  
            •  

Ne slažem se da forumu ne trebaju novi moderatori. Ja sam trebao dobiti ban barem 5-6 puta, a nisam.

• Fenix

•  
            •  

Fenix Osobno bih vas dvoje (i još ponekoga, čekam da se jave)

Zero evo nam i Zera

• sanzo

•  
              •  

Fenix univerzalno omiljeni na forumu

Puno hvala, ali mislim da si malo pre optimističan 😃

sanzo

Nije.

Vas dvojica + Torgue + Starfox. Mislim da nema onog koji bi se žalio na taj izbor.

• Brijac

•  
                  •  
                  •  
                  •  
                • Uređivano

Trebamo napraviti sučeljavanje kao na predsjedničkim izborima i onda kad jedan iznese svoj plan za forum ovi drugi mu vade postove od prije 10 godina gdje je drukčije pisao 😆

Moj plan:

• banat Chonu doživotno u multiverse-u foruma (znači čak i da postoji (ne postoji) universe gdje je on normalan, svejedno ga banat)
                • vratit Mastera

S obzirom da smo gaming forum koji se pretežito bavi politikom, fakat nevjerojatno dobro funkcioniramo 😄

Ta kombinacija je ko minsko polje.

Brijac pa sta se nisi dosao "suceliti" osobno na okupljanju kad sam te tako lijepo zvao? 😁 nego uvijek neke izlike i eskivaze.

@fensisuperstar me nosi u dzepu, a @Kaiserus baca u dalj po potrebi. Nema razloga za strah Kovacevicu

@Fenix

Tko god dode na misto moderatora nek ne spominje salatu i sve vrste vježbanja i ima moj glas.

• buz

•  
                        •  
                        •  
                        •  

Tuhy Nisu ti ovo izbori za načelnika općine Tuhelj.

Zbog čega su prvotno i otišli moderatori?

Buz, Zero?

montoya

Zero je postao tata (nije više gejmer), a buz je dobio PTSD od ženinog Pežoa.

• Uređivano

Raziel Tatom me zovu samo one nesretnice koje padnu na moj šarm. A i to bude svake prijestupne godine. Inače sam prilično slobodan, tek toliko da i to objavim mnogobrojnim FFA članicama foruma.

montoya Ni ja ni Buz nismo moderirali FFA forumom, samo Gameplayjom, Next Levelom i Rebootom. Portalovac sam bio ovdje oko 2 godine.

Fenix Za savjet uvijek. Makar je i za to dovoljno samo poslušati što želi zajednica i u kojem smjeru žele da se eventualno forum razvija u smislu novih funkcija i mogućnosti. Ja sam već stariji pa lakše prihvaćam uglavnom one inkrementalne promjene.

Miro

Evo dobio si me. Ti i sezona Bacon Rostija u Mekdreku.

Ovo sad nek bude i moja službena prijava za moderatora.

Časno obećajem ruka na Bibliju🤚✝️📓 da neću o tome što Miro spominje zboriti. Možda se neće ljudi slagat s mojim mišljenjima, ali odgovornost moderatora dolazi ispred bivanja u pravu.

Brijac Cestitao mi Master bozic/novu godinu pa sam ga pitao hoce li se ikad vratit, rekao je no way…