Novi moderatori
sanzo a i siguran sam da ima boljih kandidata
A ja sam siguran da si ti preskroman
Imam dojam da ste ti i @Deadwalker univerzalno omiljeni na forumu, ne toliko kroz prizmu sušte popularnosti koliko po pitanju sposobnosti izražavanja na način koji će argumentirat i suprostavit mišljenje, ali pritom neće to izvesti na način da ponizi osobu s druge strane.
Osobno bih vas dvoje (i još ponekoga, čekam da se jave) primarno volio dobit u nekoj savjetničkoj ulozi, da pomognete usmjerit forum prema dalje ka ekspanziji koja će se uskoro dogodit s novim FFA koji će biti više orijentiran prema zajednici i diskusu o samim igrama i zbivanjima o industriji, nego što će biti portal u klasičnom smislu kao dosad. A ako se dobro detektira što nije u redu, postavi struktura i usmjere rasprave, samo moderiranje kao takvo postaje obosolete.
Ja uopće ne vidim toliko potrebe za nekim intervencijama i sl. Chono zna nekad biti naporan u raspravama s obzirom da najviše iskače aktivnošću, ali nije da se s njim ne može komunicirati, niti smatram da nešto posebno narušava "harmoniju" foruma…ako zanemarimo povremeno PC master race trolanje u multiplatform temama i tipa HNL-u. U krajnjoj liniji tu je ignore, makar osobno ne koristim tu funkciju za ikoga.
Meni je forum mjesto za opuštene rasprave i zabavu. Tu i tamo iskoče teme u kojima se mimoilazimo u mišljenjima, tipa "woke" sadržaji, politika, konzole i dr. no generalno bih rekao da je tolerancija dosta visoko i da izrazito zadrtih i bezobraznih osoba ovdje nema ili su u tihoj manjini, kako bi i trebalo biti.
Anyway, podrška Sanzi i Deadwalkeru, ne samo po uzornom ponašanju na forumu zbog kojeg mogu biti primjer ne samo novim članovima već i zbog dosadašnjeg doprinosa u vidu kvalitetnog sudjelovanja i postova. Ne želim ih previše hvaliti da se ne umisle, jel.: p
Zero Chono zna nekad biti naporan u raspravama s obzirom da najviše iskače aktivnošću, ali nije da se s njim ne može komunicirati, niti smatram da nešto posebno narušava "harmoniju" foruma…ako zanemarimo povremeno PC master race trolanje u multiplatform temama i tipa HNL-u.
Bas to. Kmecati non stop bi isto trebalo bannati, ali mene je u zadnje vrijeme briga, čim vidim da počinje eskalacija, ja se povučem, posebice kada se počne o svetim gralovima foruma raspravljati.
prayer nikad problema s tim čovjekom nisam imao.
Ne slažem se da forumu ne trebaju novi moderatori. Ja sam trebao dobiti ban barem 5-6 puta, a nisam.
- Uređivano
Trebamo napraviti sučeljavanje kao na predsjedničkim izborima i onda kad jedan iznese svoj plan za forum ovi drugi mu vade postove od prije 10 godina gdje je drukčije pisao
Moj plan:
- banat Chonu doživotno u multiverse-u foruma (znači čak i da postoji (ne postoji) universe gdje je on normalan, svejedno ga banat)
- vratit Mastera
S obzirom da smo gaming forum koji se pretežito bavi politikom, fakat nevjerojatno dobro funkcioniramo
Ta kombinacija je ko minsko polje.
Brijac pa sta se nisi dosao "suceliti" osobno na okupljanju kad sam te tako lijepo zvao? nego uvijek neke izlike i eskivaze.
@fensisuperstar me nosi u dzepu, a @Kaiserus baca u dalj po potrebi. Nema razloga za strah Kovacevicu
Zbog čega su prvotno i otišli moderatori?
Buz, Zero?
- Uređivano
Raziel Tatom me zovu samo one nesretnice koje padnu na moj šarm. A i to bude svake prijestupne godine. Inače sam prilično slobodan, tek toliko da i to objavim mnogobrojnim FFA članicama foruma.
montoya Ni ja ni Buz nismo moderirali FFA forumom, samo Gameplayjom, Next Levelom i Rebootom. Portalovac sam bio ovdje oko 2 godine.
Fenix Za savjet uvijek. Makar je i za to dovoljno samo poslušati što želi zajednica i u kojem smjeru žele da se eventualno forum razvija u smislu novih funkcija i mogućnosti. Ja sam već stariji pa lakše prihvaćam uglavnom one inkrementalne promjene.
Evo dobio si me. Ti i sezona Bacon Rostija u Mekdreku.
Ovo sad nek bude i moja službena prijava za moderatora.
Časno obećajem ruka na Bibliju da neću o tome što Miro spominje zboriti. Možda se neće ljudi slagat s mojim mišljenjima, ali odgovornost moderatora dolazi ispred bivanja u pravu.