Javljam se da mogu banat Chonu.
Novi moderatori
Zajebanciju na stranu, Genesis i Sanzo za nove moderatore
Kolko god mislim da bi mogao bit objektivan moderator mislim da za to nema neke šanse. Eventualno ako se vrati Fićo, mogu mu biti par oprečnih stavova.
Šalu nastranu, podržavam uvođenje kraćih zabrana pisanja od nekoliko dana.
Naravno, očekujem od modova da se fokusiraju na vrijeđanje i kršenje pravila, a ne na truth mongering i tone policeing.
Predlažem woodija za moda, ali samo da sam sebe bana.
Mislim da bi svi koji ste dosad pisali ovdje, bez obzira zajebavali se ili ne, bili dobri moderatori
wooddiebone Kolko god mislim da bi mogao bit objektivan moderator mislim da za to nema neke šanse.
Koliko god da se klali, čak mislim da bi ti bio odličan moderator ne samo po pitanju ovog restriktivnog djela, nego i po pitanju animacije rasprava.
wooddiebone Naravno, očekujem od modova da se fokusiraju na vrijeđanje i kršenje pravila, a ne na truth mongering i tone policeing.
Kao što je bilo i dosad
- Uređivano
Mogao bih ja asistirati oko moderiranja. Budući da si maknuo onu mogućnost novčane podrške foruma, da nekako drugačije pomognem imajući u vidu koliko (previše) vremena ovdje provodim. Generalno mislim da moderiranje uopće ne bi trebalo biti potrebno kod hrpe 30+ godišnjaka, no eto, nerijetko uhvatim i sebe da pretjeram pa obrišem samoinicijativno svoje postove.
Općenito bi se ljudi trebali kudikamo manje uzbuđivati oko online rasprava, život je prekratak za to.
Deadwalker Općenito bi se ljudi trebali kudikamo manje uzbuđivati oko online rasprava, život je prekratak za to.
To sam bas pisao u odredjenoj temi mislim da smo puno previse strastveni gameri da se nekad opustimo. Tak je kak je nekad.
Tebe za moda moze, donekle si normalan
- Uređivano
Ne vjerujem da bih baš bio dobar u animaciji rasprava, a i siguran sam da ima boljih kandidata. Zato se nikad kad se traži ni ne prijavim ozbiljno. Restriktivni dio bi vjerojatno mogao odradit ako nemaš nekog boljeg, ionako mi je forum većinu dana upaljen na drugom monitoru pa kliknut "ban for 3 days" svaki put kad vidim neku poruku koja je prijavljena 5 puta ne bi trebao bit problem.
- Uređivano
Fenix Kao što je bilo i dosad
Jep, ekšuali potrebno naglasiti.
Rasprave uvijek volim animirati i ne podnosim kad su ispod razine
A i ne kačimo se baš pod zadnje. Kontroliram se.
sanzo a i siguran sam da ima boljih kandidata
A ja sam siguran da si ti preskroman
Imam dojam da ste ti i @Deadwalker univerzalno omiljeni na forumu, ne toliko kroz prizmu sušte popularnosti koliko po pitanju sposobnosti izražavanja na način koji će argumentirat i suprostavit mišljenje, ali pritom neće to izvesti na način da ponizi osobu s druge strane.
Osobno bih vas dvoje (i još ponekoga, čekam da se jave) primarno volio dobit u nekoj savjetničkoj ulozi, da pomognete usmjerit forum prema dalje ka ekspanziji koja će se uskoro dogodit s novim FFA koji će biti više orijentiran prema zajednici i diskusu o samim igrama i zbivanjima o industriji, nego što će biti portal u klasičnom smislu kao dosad. A ako se dobro detektira što nije u redu, postavi struktura i usmjere rasprave, samo moderiranje kao takvo postaje obosolete.
Ja uopće ne vidim toliko potrebe za nekim intervencijama i sl. Chono zna nekad biti naporan u raspravama s obzirom da najviše iskače aktivnošću, ali nije da se s njim ne može komunicirati, niti smatram da nešto posebno narušava "harmoniju" foruma…ako zanemarimo povremeno PC master race trolanje u multiplatform temama i tipa HNL-u. U krajnjoj liniji tu je ignore, makar osobno ne koristim tu funkciju za ikoga.
Meni je forum mjesto za opuštene rasprave i zabavu. Tu i tamo iskoče teme u kojima se mimoilazimo u mišljenjima, tipa "woke" sadržaji, politika, konzole i dr. no generalno bih rekao da je tolerancija dosta visoko i da izrazito zadrtih i bezobraznih osoba ovdje nema ili su u tihoj manjini, kako bi i trebalo biti.
Anyway, podrška Sanzi i Deadwalkeru, ne samo po uzornom ponašanju na forumu zbog kojeg mogu biti primjer ne samo novim članovima već i zbog dosadašnjeg doprinosa u vidu kvalitetnog sudjelovanja i postova. Ne želim ih previše hvaliti da se ne umisle, jel.: p
Zero Chono zna nekad biti naporan u raspravama s obzirom da najviše iskače aktivnošću, ali nije da se s njim ne može komunicirati, niti smatram da nešto posebno narušava "harmoniju" foruma…ako zanemarimo povremeno PC master race trolanje u multiplatform temama i tipa HNL-u.
Bas to. Kmecati non stop bi isto trebalo bannati, ali mene je u zadnje vrijeme briga, čim vidim da počinje eskalacija, ja se povučem, posebice kada se počne o svetim gralovima foruma raspravljati.
prayer nikad problema s tim čovjekom nisam imao.
Ne slažem se da forumu ne trebaju novi moderatori. Ja sam trebao dobiti ban barem 5-6 puta, a nisam.