Bitno da ti nemaš vremena za zagorsku kavu,najbolju u gradu
Kava
- Uređivano
Hibrid kavu a to je turska sa hladnim mlijekom!
EDIT: Za brend kave mi je ustvari svejedno, ona koja je na nekoj akciji tu i kupim i cugam ju dok ne potrošim. Momentalno imam Gloriju a nekad mi je ona bila najukusnija ali počeli su i oni svašta mješat i stavljat unutra ali Gloria mi je nekad bila vrh kavica.
- Uređivano
Tak je. Ne imati san je više psihosomatski poremećaj a kava ti eventualno može samo podebljati taj poremećaj zbog kofeina.
- Uređivano
nikakvu
trenutno nemam vremena za esej od nekoliko tisuća riječi, a drugačije ne mogu reć šta mislim o ovom napitku. isprike svima.
(možda nekad)
Također ne pijem kavu. Ne pruža mi nikakav užitak, niti me budi, niti išta. Zna me eventualno poslati na zahod što nekad dobro dođe i to je to.
Moram priznati da niti ja ne pijem kavu često, eventualno popijem Irish Nescafe ako je neka prigoda ili trebam potaknut probavu (onda turska) no nisam ljubitelj kave. Iako mi odgovara njen miris, kad je netko drugi radi u mojoj blizini. Ali okus kave mi nije nešto niti je ikad imala utjecaj da bi me razbudila ujutro.
Ako npr. imam neku situaciju gdje neće biti zahoda dulje vrijeme, idem trčati i sl. znam je popiti isključivo zato jer me fino potera
Irish je bome dobar, da. Mislim, ne znam jel pričamo o pravom ili ovim instant napicima?
Mene jedino sjebe kad mi ga rade od mlijeka, jer mi je to preslatko, a ni želudac mi ne reagira najbolje na toplo mlijeko....
Tzereen Btw, sjeća li se itko kad se kava morala mljet doma?
Misliš na ovo, kak da ne, kod bake sam znao mljeti i mljeti ali teško išlo jer pošto sam tad bio slabašan dječarac teško to bilo vrtjeti pa rekoh baki neka ona to radije melje. Takva samljeta kavica je znala mirišati po čitavom dvorištu a o kuhanoj da i ne govorim.
Imala je srebrni i pozlaćeni mlinček.