Death Stranding mu je vrhunac karijere, i riječ je o umjetničkom remek djelu gaminga. Teško će nadmašiti sam sebe u nekom budućem projektu.

mjesec kasnije

kojima gen-Z . . . confirmed 😅

Je li to na kraju zakašnjela GADNA kriza srednjih godina ili?

Heh, danas sam igrao MGS s malim nećakom od cure, 12YO, i traži me da mu pokažem neke trikove. Mislim, mali je spojio PS Classic kad je čuo da dolazimo i odmah me lovi da pređemo dio gdje Ocelot ostane bez šake. Gledao je sve cut scene bez prekida, davio stražare, viče "kakva igra!". Klinjo inače igra Fortnite, Minecraft i PUBG, kao i valjda većina te generacije, ali ovo ga je izulo. Pričao sam mu kako sam ja to doživio te daleke '99 i obećao mu posudit PS2 i MGS2 kad ovo završi. Zatim sam morao igrati RE director's cut jer je njega strah a zanima ga priča. Ima nade za mlade, nisu svi mutavi.

Baš si repriziram MGSV, negdje na 9. misiji sam trenutno.

Mene neku večer oprala neka dosada. Krenem lutati Youtubeom i slučajno naletim na neki kanal koji 24/7 vrti playtroughe svih MGS naslova.
    Baš je bio intro Snake Eatera kada Zero daje briefing Snakeu. Pojavi se i The Boss.
    Nekoliko puta sam odigrao Snake Eater ali svejedno sam zaboravio dosta toga. Taj intro mi je stvorio neku nostalgiju i prisjetio me kakvo je remek djelo ne samo Snake Eater već i drugi nastavci ( osim Phantom Paina).
    Znam da je s MGS serijalom gotovo i da vjerojatno više nikada nećemo vidjeti novi nastavak. Puno puta smo raspravljali o remakeu jedinice i neću se složiti da "original" ne treba dirati. Hoću remake ne samo jedinice već i ostalih nastavaka ( osim Phantom Paina).
    MGS s The Boss ( kao glavnim likom) i Cobra Unit u WW2 settingu bi bio dreams come true.

16 dana kasnije

Sorcerer death stranding ti je ko hades. u prvih 5 sati vidis sve sto se da vidjeti i onda mozes sa njime naloziti vatru.

5 dana kasnije
    7 mjeseci kasnije

Ništa čudno. Uglavnom neradnici koji se ne pojavljuju na poslu pa zato imamo Death Stranding.

Fico ZELENI IKS NA STOLU KOJIMU KUPIO MAJKROSOFT

Slijedi najava igre Postman gdje će Kevin Costner reprizirati svoju ulogu, sve naravno ekskluziva za Game Pass.

9 mjeseci kasnije
    6 dana kasnije